Domov Zanimivosti Oboževalka grdo okrcala Čuke: Slavni ste zaradi nas

Oboževalka grdo okrcala Čuke: Slavni ste zaradi nas

Kljub vedri in prijazni komunikaciji so Čuki občasno deležni tudi nenavadnih odzivov. Tokrat je nanje grenkobo izlila oboževalka, ki jim je očitala, da niso hvaležni in da so slavni predvsem zaradi svojih sledilcev. Kaj pa več kot tri desetletja trdega dela?

Člani glasbene zasedbe Čuki so na družbenem omrežju objavili fotografijo, iz katere se smehljajo Jože Potrebuješ, Jasna Kuljaj in Boštjan Romih, poleg pa spletno publiko pobarali, naj v komentar zapišejo, na kaj jih spominja fotografija. Poleg številnih odgovorov, da jih pogled na utrinek ponese v oddajo Raketa pod kozolcem, se je našla tudi oboževalka, ki vsem skupaj pošilja objem, ki ga je pred tem začinila z opisom, na kaj jo fotografija spominja. Takole je zapisala:

»Da dajete slike gor, ker ste tako samovšečni. Da se hranite z lajki … Ne znate pa napisat hvala za vso podporo … Brez ljudi, ki vas spremljamo, ne bi bili tako znani, kot ste … Zgolj samo včasih bi lahko napisali vsem vašim sledilcem … Hvala ker ste. Pa vso srečo vam želimo še naprej. Vsem tistim, ki želite pa to objavo popljuvati, pa jo hinavsko zase zadržite,« je zapisala spletna uporabnica in z zapisom vzbudila nemalo začudenja.

Foto: Facebook