Connect with us

Zanimivosti

Oboževalka grdo okrcala Čuke: Slavni ste zaradi nas

Published

on

Kljub vedri in prijazni komunikaciji so Čuki občasno deležni tudi nenavadnih odzivov. Tokrat je nanje grenkobo izlila oboževalka, ki jim je očitala, da niso hvaležni in da so slavni predvsem zaradi svojih sledilcev. Kaj pa več kot tri desetletja trdega dela?

Člani glasbene zasedbe Čuki so na družbenem omrežju objavili fotografijo, iz katere se smehljajo Jože Potrebuješ, Jasna Kuljaj in Boštjan Romih, poleg pa spletno publiko pobarali, naj v komentar zapišejo, na kaj jih spominja fotografija. Poleg številnih odgovorov, da jih pogled na utrinek ponese v oddajo Raketa pod kozolcem, se je našla tudi oboževalka, ki vsem skupaj pošilja objem, ki ga je pred tem začinila z opisom, na kaj jo fotografija spominja. Takole je zapisala:

»Da dajete slike gor, ker ste tako samovšečni. Da se hranite z lajki … Ne znate pa napisat hvala za vso podporo … Brez ljudi, ki vas spremljamo, ne bi bili tako znani, kot ste … Zgolj samo včasih bi lahko napisali vsem vašim sledilcem … Hvala ker ste. Pa vso srečo vam želimo še naprej. Vsem tistim, ki želite pa to objavo popljuvati, pa jo hinavsko zase zadržite,« je zapisala spletna uporabnica in z zapisom vzbudila nemalo začudenja.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals