Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oboževalka grdo okrcala Čuke: Slavni ste zaradi nas

Objavljeno

V redu

Kljub vedri in prijazni komunikaciji so Čuki občasno deležni tudi nenavadnih odzivov. Tokrat je nanje grenkobo izlila oboževalka, ki jim je očitala, da niso hvaležni in da so slavni predvsem zaradi svojih sledilcev. Kaj pa več kot tri desetletja trdega dela?

Člani glasbene zasedbe Čuki so na družbenem omrežju objavili fotografijo, iz katere se smehljajo Jože Potrebuješ, Jasna Kuljaj in Boštjan Romih, poleg pa spletno publiko pobarali, naj v komentar zapišejo, na kaj jih spominja fotografija. Poleg številnih odgovorov, da jih pogled na utrinek ponese v oddajo Raketa pod kozolcem, se je našla tudi oboževalka, ki vsem skupaj pošilja objem, ki ga je pred tem začinila z opisom, na kaj jo fotografija spominja. Takole je zapisala:

»Da dajete slike gor, ker ste tako samovšečni. Da se hranite z lajki … Ne znate pa napisat hvala za vso podporo … Brez ljudi, ki vas spremljamo, ne bi bili tako znani, kot ste … Zgolj samo včasih bi lahko napisali vsem vašim sledilcem … Hvala ker ste. Pa vso srečo vam želimo še naprej. Vsem tistim, ki želite pa to objavo popljuvati, pa jo hinavsko zase zadržite,« je zapisala spletna uporabnica in z zapisom vzbudila nemalo začudenja.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals