Connect with us

Zabava

Zadruga: Denis Dame obtožili, da je želela umoriti sostanovalko

Published

on

Denis Dame je bila v šovu Zadruga deležna krivice, na katero se je odzvala z obrambo. Ob tem je sotekmovalko odrinila, slednja pa je s takšno silo padla po tleh, da so jo morali oskrbeti reševalci. Video prikazuje, da v šovu vladajo grozljivi odnosi …

Če ste se spraševali, kje je Denis Dame, naj vam zaupamo, da je slovenska starleta ena izmed aktualnih udeležencev srbskega šova Zadruga, kjer pa preživlja zelo nenavadne in težke čase. Med  podivjanimi tekmovalci se namreč odvija prava grozljivka, saj je večini močno tuja kulturna komunikacija in vse oblike etičnih ter moralnih vrednot.

Prilaščanje tuje lastnine je denimo nekaj normalnega zlasti za nekatere tekmovalke, ki ob tem ne le da nimajo slabe vesti, pač pa se počutijo ogroženo, če lastnik od njih zahteva vračilo. To se je zgodilo tudi Denis Dame, ki je sostanovalko dalj časa prosila, naj ji vrne vzeto, slednja pa se je razburjala, da ji bo vse vrgla skozi okno, če ne bo odnehala. Ker se Denis ni želela sprijazniti s takšnim načinom razmišljanja, se je sotekmovalki uprla in jo odrinila. Slednja je padla na keramične ploščice, kjer je obležala, dokler je niso odnesli reševalci. V dogodek so se vpletli tudi nekateri drugi člani šova, ki so Denis grdo zmerjali in jo obtožili, da je želela dekle umoriti. Kako se je s tem soočila starleta in kaj vse preživlja v šovu, si lahko ogledate na posnetku TUKAJ

Foto: facebook

Zabava

Presenečenje pri Delavni akciji: Tako je reagiral Tomas, ko je videl, kaj so mu pripravili

Published

on

Tokrat bo Delavna akcija razveselila mamo samohranilko, ki skrbi za sina s posebnimi potrebami.

Poleg tega, da v delavni akciji Ana z mojstri prenavlja stanovanja, poskrbi še za marsikatero prijetno presenečenje. V tokratni oddaji bomo lahko videli, kako prijetno bo presenetila mamo Suzano in njenega sina Tomasa. Izpolnila jima bo namreč dolgoletno željo.

Ana je dejala Tomasu, da ve, da je zelo športno aktiven, vprašala ga bo, s katerim športom se, poleg košarke, še ukvarja.

»Z biciklom in plavanjem,« je razložil Tomas in na vprašanje, če se boji višine, odkimal. Nato je povedala, da bosta poletela z balonom.

»Zdaj se mi je želja uresničila, sem si že dolgo to želela,« je priznala Suzana, kasneje v balonu pa povedala, da jo je malce strah.

»Kako je svet od tukaj lep,« je še dodala in razkrila, da je zelo vesela, da sta s Tomasom to doživela.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Lina Majcen (Kmetija, Exatlon) presenetila s svojim videzom. Tega se je lotila zelo resno

Published

on

Lina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, je svoje številne oboževalce presenetila s takšnimi fotografijami.

Lina Majcen, resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, nato pa jo spremljali še v šovu Exatlon, kjer ji je zmaga za las ušla, je zelo velika ljubiteljica športa. To dokazuje tudi s fotografijami, s katerimi razveseljuje svoje spletne prijatelje.

Nedavno je objavila niz fotografij, s katerimi je pokazala, da je že nazaj v top formi in da je videti več kot odlično. Njena popolna postava dokazuje, da pridno trenira.

»Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe,« je pripisala poleg in požela številne všečke. Njene fotografije boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals