Kontaktirajte nas

Zabava

Zadruga: Denis Dame obtožili, da je želela umoriti sostanovalko

Objavljeno

V redu

Denis Dame je bila v šovu Zadruga deležna krivice, na katero se je odzvala z obrambo. Ob tem je sotekmovalko odrinila, slednja pa je s takšno silo padla po tleh, da so jo morali oskrbeti reševalci. Video prikazuje, da v šovu vladajo grozljivi odnosi …

Če ste se spraševali, kje je Denis Dame, naj vam zaupamo, da je slovenska starleta ena izmed aktualnih udeležencev srbskega šova Zadruga, kjer pa preživlja zelo nenavadne in težke čase. Med  podivjanimi tekmovalci se namreč odvija prava grozljivka, saj je večini močno tuja kulturna komunikacija in vse oblike etičnih ter moralnih vrednot.

Prilaščanje tuje lastnine je denimo nekaj normalnega zlasti za nekatere tekmovalke, ki ob tem ne le da nimajo slabe vesti, pač pa se počutijo ogroženo, če lastnik od njih zahteva vračilo. To se je zgodilo tudi Denis Dame, ki je sostanovalko dalj časa prosila, naj ji vrne vzeto, slednja pa se je razburjala, da ji bo vse vrgla skozi okno, če ne bo odnehala. Ker se Denis ni želela sprijazniti s takšnim načinom razmišljanja, se je sotekmovalki uprla in jo odrinila. Slednja je padla na keramične ploščice, kjer je obležala, dokler je niso odnesli reševalci. V dogodek so se vpletli tudi nekateri drugi člani šova, ki so Denis grdo zmerjali in jo obtožili, da je želela dekle umoriti. Kako se je s tem soočila starleta in kaj vse preživlja v šovu, si lahko ogledate na posnetku TUKAJ

Foto: facebook

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals