Veselje v Madridu: Takšno fotografijo je objavil Luka Modrić

<div id="midasWidget__r92"></div>

Veselje v Madridu, nogometaš Luka Modrić nogometno zelenico zamenjal za sneg .

Nogometaš Real Madrida je na družbenih omrežjih razkril, kako doživljajo prvi sneg, ki so ga doživeli v Španiji.  Tam so namreč zime blage, sneg pa ni zapadel že deset let, zato je bil ta metež pravo presenečenje za Luko Modrića in njegovo družino

Zgodovinska snežna nevihta, ki se je nazadnje zgodila v španskem Madridu pred petdesetimi leti, je te dni razveselila večino otrok, pa tudi tistih, ki jim ni bilo treba zapustiti svojih toplih domov, saj je mesto, čeprav je bilo videti idilično, ohromilo. Padlo je pol metra snega, ni plugov, vlaki ne vozijo, veliko avtomobilov pa je ostalo zakopanih v prometu. Čeprav so reševalci ljudi celo vlekli iz vozil, je nekatere močno razveselil sneg, ki v Madridu ni zapadel deset let.

Dokaz za to so malčki nogometaša Luke Modrića, ki uživajo v zimskih radostih pred svojo hišo v Madridu. Sin Ivano in hčerki Emma in Sofija z mamo Vanjo in očetom Luko, so naredili ogromnega snežaka, najmlajša Sofija pa je imela posebno doživetje, saj jo je oče vrtel po snegu.

Kapetan hrvaške reprezentance in nogometaš Real Madrida je skupaj z družino leto 2021 pozdravil v svojem razkošnem domu. Čeprav so ljubitelji potovanj, se je bivanje doma izkazalo za odlično odločitev. “To je bilo težko leto za vse, zdaj pa je čas, da dočakate leto 2021 z upanjem in optimizmom. Vsem želimo zdravo in srečno novo leto!”, je še zapisal Luka.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice