Kontaktirajte nas

Zabava

Kaj?! Je Matej Rokavec postal pevec in harmonikaš?

Objavljeno

V redu

Da zasavski mizar Matej Rokavec nenehno preseneča, smo že vajeni. Niste pa najbrž pričakovali, da ga boste videli na glasbenem odru. Razkrivamo, kaj je počel v novem videospotu glasbenika, ki se je predstavil v šovu Slovenija ima talent …

Mateja ljudje najpogosteje povezujejo s šovom Ljubezen po domače, zlasti, ker je tam našel ljubezen in si z izbranko Sentyo kmalu ustvaril družino. Ga pa lahko zelo pogosto opazimo tudi v številnih drugih televizijskih projektih, v katerih sodeluje kot statist. Tokrat je Matej presenetil z nastopom v glasbenem videspotu svojega kolega Denisa Zajca, ki se ga morda spomnite kot pojočega tovornjakarja iz šova Slovenija ima talent. Denis si je želel sicer avtorsko pesem Le jaz in ti predstaviti v polfinalu, a je ta priložnost žal splavala po vodi. No, pesem je kljub temu predstavil javnosti, glasbeni projekt je namreč speljal v lastni režiji, k sodelovanju pa povabil tudi Mateja, s katerim se poznata še iz srednješolskih dni.

»V videospotu med nastopom na odru vseskozi s prsti prikazujem kvadrat, s čimer nakazujem, naj mi vendarle nekdo prinese harmoniko. Tako se je utrnila ideja, da bi lahko komično vključila raznolike lesene izdelke kvadratne oblike. In koga drugega bi lahko povprašali, kot pa Mateja iz mizarstva Rokavec! Matej je bil seveda takoj za akcijo, no, še več, v trenutku sem poleg lesenih izdelkov dobil še igralca! Samo spogledala sva se, naslednji dan pa smo že snemali,« je za njena.si povedal Denis, Matej pa je zasanjano pojasnil, kako zelo všeč mu je prijateljevo glasbeno delo.

»Jaz se ga kar ne morem naposlušati. Vsak dan si ga zavrtim za dobro jutro in lahko noč. In potem tako lepo objamem moji kraljični, da ob melodiji v objemu zaspimo.«

Foto: You Tube

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals