Marka iz Ugodno oddam sina dekle drastično spremenilo!

<div id="midasWidget__r92"></div>

Se še spomnite Marka Sandalića iz hrvaškega šova Ugodno oddam sina? Ne boste verjeli, kakšen človek je postal! Za vse spremembe gredo zasluge njegovemu skrivnostnemu dekletu …

Marko Sandalić je že nekaj časa srečno zaljubljen. Dolgoletni samec je slednje potrdil za portal njena.si in razkril, da se je zaljubil kmalu po tem, ko je izdal roman Royal Flush brez dame, v katerem moške skozi lastne izkušnje opogumlja, naj ne dovolijo, da jih ženske sukajo okoli prsta. Da je življenje še kako neprevedljivo, dokazuje njegova ljubezenska zgodba, saj ga je njegovo dekle iz moškega, ki misli le nase, spremenilo v popolno nasprotje osebe, ki smo jo spoznali v šovu.

»V prostem času običajno čistim, kuham, perem oblačila, skrbim za topel dom, se zavzemam za pravice živali in vse manj uživam meso. Pričel sem kupovati puloverje, blazerje, srajce in vegi salamo.Tako da sem nastradal, kakor koli obrneš,« je za omenjeni portal pojasnil Marko, ki se še vedno rad šali, hkrati pa priznava, da je srečen in da mu je v razmerju z njegovo damo zelo lepo.


Foto: Instagram

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice