Domov Zabava Sonja ugotovila, da se ji je Mitja takrat zlagal to! Mu je...

Sonja ugotovila, da se ji je Mitja takrat zlagal to! Mu je danes oprostila?

Zanjo je bilo to najbolj pomembno, a ugotovila je, da je vse skupaj laž. Saj ne boste verjeli …

Skozi serije šova Ljubezen po domače smo lahko ugotovili, da Sonja Plešnar ne pije alkohola. Sedaj, ko se spominja snemanja in ko obuja spomine na celoten šov, je priznala, da jo je pri Mitji pritegnil njegov opis. »V predstavitvenem filmu je povedal, da se ukvarja s športom, da je poslovnež in da ne pije. To, da ne pije, je bil zame najbolj ključen faktor,« je pojasnila.

Kasneje pa je ugotovila, da se je zlagal, da spije pivo tudi za dobro jutro, če tako nanese. In kaj je storila? Sama sebi je dejala, da je že v golažu, torej na splava!

In kot se je izkazalo, je storila prav, da je ostala v šovu, z Mitjem sta namreč postala velika prijatelja.

Jaz nisem nekdo, ki bi komurkoli solil pamet glede tega. Vsak človek se v življenju sreča z določenim problemom zasvojenosti, v neki meri. Nekateri so zasvojeni s kavo, nekateri z uspavalnimi tabletami, nekateri s pomirjevali, nekateri s kombinacijo vsega, kar je še bolj kritično. Ne rečem, da je Mitja zasvojen alkoholik, sploh ne, je pa veseljak, ki se rad poveseli in takrat zaradi družbe, da ne bi izpadel trot, pač pije z njimi. Jaz ga poznam tudi kot treznega in izjemno resnega in poslovnega človeka. In te njegove resne plati se včasih kar malo ustrašiš, da je boljše, da ga ima malo notri. Ene dve pivi, pa je ravno pravi,« je med drugim dejala za portal 24ur.com.

Foto: POP TV