Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Dame, to je nova TOP frizura, ki jo boste želele imeti

Objavljeno

V redu

Z njo boste modne in neprepoznavne.

Zahvaljujoč angelom modne hiše “Victoria’s Secret” je valovita pričeska z bogatimi kodri že leta najbolj iskan videz za posebne priložnosti – od porok do praznovanja rojstnih dni. Seveda je taka frizura povsem primerna tudi za v pisarno čeprav so jo mnoge ženske, tudi slavne, zadnje leto najpogosteje nosile doma in jo sem in tja pokazale na družbenih omrežjih.

Po več kot desetletju absolutne vladavine so “kodri” končno izginili iz mode, glamurozna, ultra ženstvena pričeska pa se povzpenja na prestol, tako namreč kažejo trendi in razkrivajo slavni frizerji še bolj slavnih strank.
Gre za način feniranja, imenovan “American Blowout” ali “Hollywood Blowout”, ki vrača volumen in glamur, ki je bil prej viden le na rdeči preprogi, zdaj pa ga bo videti tudi na mestnem asfaltu.

Legendarni supermodeli, kot sta Cindy Crawford in Claudia Schiffer, so to frizuro nosili v devetdesetih letih, za njeno vrnitev pa je zaslužna Jennifer Aniston, ki jo vztrajno nosi že leta in le minimalno spreminja oziroma nadgrajuje.
Absolutni hit leta 2021 bo takoimenovani trend ” American blowout “. Gre za frizuro s poudarkom na volumnu, kjer so konci izmenično zaviti proti obrazu, pa tudi od obraza. Slavna ameriška igralka Jennifer Aniston, ki je že desetletja večna inspiracija za pričeske in način barvanja, je spet navdih za to zelo nosljivo pričesko.

Claudia Schiffer foto: Pinterest

Zdi se, da od začetka pandemije ženske pogrešajo frizerja oziroma dajo na frizuro še več kot prej, Kljub temu, da ni zabav in rdečih preprog imajo številne ženske nenasitno željo, da se počutijo dobro, da izgledajo najbolje, ne glede na to, ali delajo od doma ali gredo le po nujne stvari v trgovino. Ženske se očitno hočejo dobro počutiti v svoji koži, urejene lažje prenašajo situacijo v kateri smo se znašli. Večina je celo opustila barvanje in se vračajo k naravnemu videzu, saj si tako lažje same urejajo pričesko. Če pa že barvanje, naravni odtenki so IN. Z lešnik rjavo, bakreno in zlatimi odtenki, bo trendovska frizura popolna. Lepa trend frizura na lepo trenirko, zakaj pa ne?

Jennifer Aniston foto: Fameflynet/WENN

Foto: Hait by Roman

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Življenjski Stil

Japonska voda: Topi maščobo na trebuhu in stegnih

Objavljeno

V redu

Avtor

Japonska voda? Gre za priljubljen pripravek iz ingverja, ki spodbuja izgorevanje maščob tudi na trdovratnejših predelih, kot sta denimo trebuh in stegna.

Prek meja je v teh dneh priljubljen pripravek, ki sliši na ime japonska voda. Recept je deležen številnih delitev, kar gre nemara predpisati predvsem poimenovanju in obljubljenim učinkom. Tako imenovana japonska voda je pravzaprav ingverjev napitek ali ingverjeva voda, ki se resnično ponaša s številnimi zdravju koristnimi učinkovinami. Pijača namreč deluje tako, da pospeši metabolizem, zmanjšuje občutek lakote, pomaga pri topljenju maščobnih oblog, uravnava krvni tlak, blaži simptome prehlada in gripe, krepi imunski sistem, deluje protivnetno, odplavlja strupe iz telesa, pospešuje cirkulacijo krvi, preprečuje nalaganje holesterola, lajša bolečine v sklepih in mišicah, povečuje energijo, odpravlja utrujenost, blaži slabosti in še in še.

Ingver topi odvečno maščobo. (foto: freepik.com)

Tole se pa ne sliši slabo, kajne? Bi si ingverjev napitek želeli pripraviti tudi vi? Nič lažjega. Potrebujete liter in pol vode, sok polovice limone ter košček ingverjeve korenike (vsaj 1 cm).

Postopek priprave: Vodo zavrite, medtem olupite kos ingverja. Ko bo voda zavrela, vanjo na tanko narežite ingver. Vse skupaj lahko ugasnete ali na nizki temperaturi pokuhavate 20 min. Temu naj sledi hlajenje pripravka. V ohlajen poparek dodajte sok limone, premešajte, precedite in pretočite  v sterilno steklenico. Ingverjevo vodo lahko uživate vsak dan, zlasti je priporočljivo, da si jo privoščite na tešče.

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

To je daleč najbolj šarmanten astro znak

Objavljeno

V redu

Avtor

Ali veste, v katerem astrološkem znaku so rojeni ljudje, ki slovijo po tem, da so najbolj šarmantni?

Kot pravijo astrologi, so ljudje, ki so rojeni v znamenju leva, najbolj šarmantni. To so ljudje, ki že s svojo pojavo znajo pritegniti druge. So rojeni igralci in se v življenju vedno dobro znajdejo. Kadar so v družbi, so vedno v središču pozornosti, pa jim v to sploh ni potrebno vlagati veliko truda. Ljudje jih imajo radi, saj niso vsiljivi, pa vendar zelo markantni.

So tudi zelo zabavni, vedno se znajdejo in znajo povedati pravo šalo. Kadar so v družbi, je vedno dovolj smeha in zabave. Znajo biti sproščeni in prijazni.

Ker pa se znajo tudi dobro promovirati in vnovčiti, jim je pogosto odprta tudi pot do bogastva.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Kolumna: ‘Smrti se bojijo le stari egoisti!’

Objavljeno

V redu

Avtor

Obrazi prijateljev in znancev skozi moje oči in srce niso več isti. Trudila sem se razumeti, a če sem iskrena, zanje ne znam več najti opravičila. Kje je empatija do starejših,  kje je empatija do 400 tisoč kroničnih bolnikov, za katere je lahko koronavirus usoden?

Začelo se je lanskega februarja, ko se je nekdanja sošolka med zimskimi počitnicami z družino odpravila v Italijo, rekoč, da gredo po korono. Od tedaj je preteklo veliko umazane vode, za posledicami novega koronavirusa je umrlo več kot 3.800 oseb.

Te dni se izgubljam v grozljivih izjavah oseb, ki v sebi vidijo srčne, dobre in empatične ljudi, junake, borce za svobodo in srečno otroštvo. Še leto poprej meni zelo ljube osebe danes na družbenih omrežjih spodbujajo k nespoštovanju ukrepov, se posmehujejo tistim, ki se trudijo zajeziti virus in stresajo gnev na posameznike,  ki trepetajo zaradi strahu pred okužbo. Da je smrt strah zelo starih in zelo bogatih egoistov, da mladi trpijo, ker se stari oklepajo življenja, javno piše znanka in dodaja, da se ji ne zdi smotrno spoštovani ukrepe samo za voljo tega, da ne bi umrla kakšna stara mama.

Ob tovrstnih izjavah se mi megli pred očmi. Niti pomisliti ne bi zmogla, da mi ne bi bilo mar za eno samo življenje. Pa ne zaradi tega, ker sama sodim med zelo ogroženo skupino. Mimogrede, ste vedeli, da je v Sloveniji 400 tisoč kroničnih bolnikov mlajših od 60 let? Poleg starejših so ti ljudje vsakodnevno deležni posmeha in očitkov. Dovolj mi je tega, da se moram zagovarjati, ker se ne družim ter po najboljših močeh pazim na svoje zdravje. Imam težko diagnozo zaradi katere je lahko zame usoden že prehlad. Moj imunski sistem po naravni poti ne opravlja svoje funkcije, zaradi česar obstaja visoko tveganje, da okužbe z novim koronavirusom ne bi prestala.

Naj se zaradi tega opravičujem prijateljem, ki me vabijo na druženja, mi pripovedujejo, kako že mesece žurirajo in se mi posmehujejo, ker verjamem v ‘svetovno zaroto proti človeštvu’?  Resnično me zanima, kdo izmed lahkomiselnežev bi v mojih čevljih suvereno zakorakal na zabavo, se poljubljal in objemal, se udeleževal protestov in se otepal vseh oblik samozaščite.

Družbena omrežja se kopajo v poplavi grozljivih misli in glasnih modrovanj. To so besede, ki ranijo in katerih okus ne bo pregnal ne čas, ne pomladni sončni žarki. Zato spletnim kanalom raje pomaham v slovo, dovolj je bilo teme, na vrtu pa me čaka delo …

Foto: pixabay.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO