Domov Življenjski Stil Dame, to je nova TOP frizura, ki jo boste želele imeti

Dame, to je nova TOP frizura, ki jo boste želele imeti

Z njo boste modne in neprepoznavne.

Zahvaljujoč angelom modne hiše “Victoria’s Secret” je valovita pričeska z bogatimi kodri že leta najbolj iskan videz za posebne priložnosti – od porok do praznovanja rojstnih dni. Seveda je taka frizura povsem primerna tudi za v pisarno čeprav so jo mnoge ženske, tudi slavne, zadnje leto najpogosteje nosile doma in jo sem in tja pokazale na družbenih omrežjih.

Po več kot desetletju absolutne vladavine so “kodri” končno izginili iz mode, glamurozna, ultra ženstvena pričeska pa se povzpenja na prestol, tako namreč kažejo trendi in razkrivajo slavni frizerji še bolj slavnih strank.
Gre za način feniranja, imenovan “American Blowout” ali “Hollywood Blowout”, ki vrača volumen in glamur, ki je bil prej viden le na rdeči preprogi, zdaj pa ga bo videti tudi na mestnem asfaltu.

Legendarni supermodeli, kot sta Cindy Crawford in Claudia Schiffer, so to frizuro nosili v devetdesetih letih, za njeno vrnitev pa je zaslužna Jennifer Aniston, ki jo vztrajno nosi že leta in le minimalno spreminja oziroma nadgrajuje.
Absolutni hit leta 2021 bo takoimenovani trend ” American blowout “. Gre za frizuro s poudarkom na volumnu, kjer so konci izmenično zaviti proti obrazu, pa tudi od obraza. Slavna ameriška igralka Jennifer Aniston, ki je že desetletja večna inspiracija za pričeske in način barvanja, je spet navdih za to zelo nosljivo pričesko.

Claudia Schiffer foto: Pinterest

Zdi se, da od začetka pandemije ženske pogrešajo frizerja oziroma dajo na frizuro še več kot prej, Kljub temu, da ni zabav in rdečih preprog imajo številne ženske nenasitno željo, da se počutijo dobro, da izgledajo najbolje, ne glede na to, ali delajo od doma ali gredo le po nujne stvari v trgovino. Ženske se očitno hočejo dobro počutiti v svoji koži, urejene lažje prenašajo situacijo v kateri smo se znašli. Večina je celo opustila barvanje in se vračajo k naravnemu videzu, saj si tako lažje same urejajo pričesko. Če pa že barvanje, naravni odtenki so IN. Z lešnik rjavo, bakreno in zlatimi odtenki, bo trendovska frizura popolna. Lepa trend frizura na lepo trenirko, zakaj pa ne?

Jennifer Aniston foto: Fameflynet/WENN

Foto: Hait by Roman