Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tanja Žagar razkrila, da teden dni ni spala. Kaj se dogaja v njeni družini?

Objavljeno

V redu

Priznala je, da teden dni ni spala in to je razlog za njeno bedenje. To vas bo presenetilo …

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, ki trenutno še uživa na porodniškem dopustu, je sedaj svojim številnim oboževalcem razkrila, kaj je bil razlog, da teden dni ni spala.

»No, pa bom danes končno spet spala! Tale sestavljanka s tisoč kosi je namreč kriva, da sem že ves teden prava nočna sova, tako da ponočujem in hodim spat, kot bi hodila domov iz nastopov hahaha! Ampak ne damo se mi! Sestavljamo do konca in ta moment dajem notri še tisoči košček! Še kdo nor na sestavljanke??? je zapisala in dodala še zmagovalno fotografijo, s katero je dokazala, da je resnično vztrajala in sestavila celo sliko, ki je zagotovo razveselila njenega sinčka Karla. Mlada mamica je že večkrat dokazala, da na porodniškem dopustu zares uživa in je polno zaposlena.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals