Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Mija delila takšne spomine o svojem pokojnem možu

Objavljeno

V redu

Tako lepo življenje sta imela Mija in njen mož.

Mija Rovtar, ki jo gledamo v šovu Ljubezen po domače, je imela zelo lep in srečen zakon. A žal je bolezen kruto posegla vmes in njen ljubi mož Tonči je pred tremi leti zaradi raka na črevesju za vedno zaprl oči. Kot pravi Mija, še dandanes obuja lepe spomine nanj, se v dneh, ko čustva privrejo na dan, najraje umakne in v samoti žaluje ter gleda fotografije, ki so danes dokaz, kako srečna sta bila.

»Imel je motor in ob vikendih sva se rada zapeljala do morja,« nam je zaupala simpatična temnolaska in dodala, da je bil njen mož, ki je bil 16 let starejši, ljubezen njenega življenja.

Mija in njen pokojni mož Tonči (foto: osebni arhiv)

»Da nam ni nič manjkalo, je 30 let vstajal v zgodnjih jutranjih urah in raznašal časopis, nato pa se je odpravil v službo,« je pojasnila in dodala, da je bil zelo spoštovan človek, ki je vedno nesebično priskočil na pomoč.

A Mija ima nanj še en dragocen spomin, to je njun sin Samo, za katerega pravi, da mu je zelo podoben in da je nanj izredno ponosna. Je priden, delaven, pomaga pri hiši, je čudovit očka.

Mijin mož je bil motorist. (foto: osebni arhiv)

»O, da, zelo srečna sva bila,« še prikima Mija in spomini jo odnesejo spet tja, kjer je živela svojo pravljico …

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals