Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Nina razkrila, kako je reagiral bivši mož, ko...

Poroka na prvi pogled: Nina razkrila, kako je reagiral bivši mož, ko se je poročila z neznancem

Povedala je, kaj vse se je spremenilo v njenem življenju, odkar jo gledalci lahko spremljajo v priljubljenem šovu.

Da je šov Poroka na prvi pogled, ki ga od ponedeljka do srede lahko spremljamo na Planet TV, vse bolj priljubljen in gledan, ni nič nenavadnega, saj so pari zares zelo zanimivi, gledalci pa iz oddaje v oddajo bolj radovedni, kaj vse še sledi.

Za naš portal je tokrat spregovorila Nina Jug, ki se je poročila z Domnom in na veselje gledalcev že takoj razkrila, da sta si všeč. Če je Nina pred šovom živela mirno življenje, se je to sedaj popolnoma spremenilo. Zanimalo nas je, kaj se je v njenem vsakdanu spremenilo.

“Definitivno sem opazila, da imam vedno več sledilcev na Instagramu, ki mi tudi pišejo in me sprašujejo vse mogoče, od oddaje, same poroke, o Domnu, o moji preobrazbi, hribih, itd,… Na njihova vprašanja sem že odgovarjala in tudi v prihodnje bom preko Q&A storyev, a na tista najbolj pereče vprašanja o mojem zakonu pa bodo morali še kar nekaj časa počakati 

Prav tako se mi je občutno povečalo število prošenj za prijateljstvo na Facebooku, a sem se odločila, da tam ne bom sprejela ljudi, ki jih osebno ne poznam, saj bi vsaj preko enega kanala rada še obdržala malo »zasebnosti nam je povedala in dodala, da jo je v šovu videl tudi njen bivši mož. Kakšna je bila njegova reakcija?

»Ja, bivši mož, s katerim sva v korektnem odnosu, me je videl v šovu in mi je tud čestital za pogum je iskreno povedala.

Kako pa so reagirali znanci, družinski člani?

»Od moje družine in znancev je vedela le peščica, da sem se prijavila, večina sedaj že ve in na splošno so vsi navdušeni. Nekateri so bili zelo šokirani, nekateri pa malo manj, a na splošno sem od vseh slišala same pozitivne komentarje,« je še pojasnila in dodala, da zaenkrat še nima občutka, da bi jo prepoznali tudi ljudje na cesti.

»Do sedaj me je ogovorila samo ena neznanka na fitnesu, ki mi je rekla, da sem izjemno podobna eni iz nekega novega slovenskega šova, čemur sem se samo nasmejala in ji pomežiknila,« nam je še v smehu priznala simpatična Kranjčanka.

Foto: Planet TV, osebni arhiv