Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina razkrila, kako je reagiral bivši mož, ko se je poročila z neznancem

Objavljeno

V redu

Povedala je, kaj vse se je spremenilo v njenem življenju, odkar jo gledalci lahko spremljajo v priljubljenem šovu.

Da je šov Poroka na prvi pogled, ki ga od ponedeljka do srede lahko spremljamo na Planet TV, vse bolj priljubljen in gledan, ni nič nenavadnega, saj so pari zares zelo zanimivi, gledalci pa iz oddaje v oddajo bolj radovedni, kaj vse še sledi.

Za naš portal je tokrat spregovorila Nina Jug, ki se je poročila z Domnom in na veselje gledalcev že takoj razkrila, da sta si všeč. Če je Nina pred šovom živela mirno življenje, se je to sedaj popolnoma spremenilo. Zanimalo nas je, kaj se je v njenem vsakdanu spremenilo.

“Definitivno sem opazila, da imam vedno več sledilcev na Instagramu, ki mi tudi pišejo in me sprašujejo vse mogoče, od oddaje, same poroke, o Domnu, o moji preobrazbi, hribih, itd,… Na njihova vprašanja sem že odgovarjala in tudi v prihodnje bom preko Q&A storyev, a na tista najbolj pereče vprašanja o mojem zakonu pa bodo morali še kar nekaj časa počakati 

Prav tako se mi je občutno povečalo število prošenj za prijateljstvo na Facebooku, a sem se odločila, da tam ne bom sprejela ljudi, ki jih osebno ne poznam, saj bi vsaj preko enega kanala rada še obdržala malo »zasebnosti nam je povedala in dodala, da jo je v šovu videl tudi njen bivši mož. Kakšna je bila njegova reakcija?

»Ja, bivši mož, s katerim sva v korektnem odnosu, me je videl v šovu in mi je tud čestital za pogum je iskreno povedala.

Kako pa so reagirali znanci, družinski člani?

»Od moje družine in znancev je vedela le peščica, da sem se prijavila, večina sedaj že ve in na splošno so vsi navdušeni. Nekateri so bili zelo šokirani, nekateri pa malo manj, a na splošno sem od vseh slišala same pozitivne komentarje,« je še pojasnila in dodala, da zaenkrat še nima občutka, da bi jo prepoznali tudi ljudje na cesti.

»Do sedaj me je ogovorila samo ena neznanka na fitnesu, ki mi je rekla, da sem izjemno podobna eni iz nekega novega slovenskega šova, čemur sem se samo nasmejala in ji pomežiknila,« nam je še v smehu priznala simpatična Kranjčanka.

Foto: Planet TV, osebni arhiv

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals