Connect with us

Zabava

Delovna akcija: Tako se imata Katja in Boštjan nekaj tednov po prenovi doma

Published

on

V prvi oddaji Delovne akcije smo spoznali ljubeč par. Kako jima gre danes?

V prvi oddaji letošnje Delovne akcije smo spoznali Katjo in Boštjana, ki sta skupaj živela v majhnem rudarskem stanovanju. Ena plača je premalo, da bi si lahko privoščila prenovo, pomagali so jima Ana in njeni pridni mojstri.

Par pa je poleg prenove doživel še eno lepo presenečenje. Ustvarjalci oddaje so namreč organizirali poroko ter pripomogli, da sta svojo veliko ljubezen po 12 letih skupne zveze zapečatila.

Kako pa se ima par danes?

Delovna akcija jima je stanovanje prenovila januarja letos. Poroka pa je bila 27. januarja. Od dne, ko sta vstopila kot mladoporočenca v novo stanovanje, je minilo že nekaj tednov.

»Hvaležna sva, da so se potrudili za naju, nama uresničili sanje in omogočili lepše življenje. Zdaj pa samo z optimizmom in strumno naprej,« je Katja zaupala za portal njena.si in dodala: »Zakonsko življenje nama odgovarja. In s ponosom lahko rečeva: ‘moj mož in moja žena’. Lahko rečeva, da naju je to še bolj povezalo skupaj.«

Na družbeno omrežje pa je dodala tudi fotografijo, s katero je pokazala, da še vedno zelo uživa v svojem bralnem kotičku.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Se spomnite Karin iz šova Kmetija? Samo poglejte jo danes!

Published

on

Zagotovo se tudi vi še dobro spomnite simpatične tekmovalke šova Kmetija. Tako je videti danes …

Karin Lipovnik, ki smo jo v šovu Kmetija gledali dve sezoni, se je po dolgem času oglasila preko družbenih omrežij. To je storila v svojem hudomušnem stilu.

»Ena da vas spomnem da je smeh pol zdravja je zapisala poleg fotografije, iz katere mežika.

Seveda je takoj požela številne všečke.

Karin je po prihodu iz zadnje sezone šova Kmetija presenetila svoje številne oboževalce, pokazala je svojega srčnega izbranca in razkrila, da sta zelo srečna skupaj …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Andrej Škufca še pred pričetkom Talentov storil to: Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli ta posnetek, boste tudi vi popolnoma presenečeni …

Avdicije za novo sezono šova Slovenija ima talent so že v polnem teku, žiranti imajo polne roke dela.

Letos pa je na žirantski stolček prvič sedel tudi plesalec Andrej Škufca, ki je zamenjal dolgoletnega žiranta Branka Čakarmiša.

In če so nekateri dvomili, da odslej zardi menjave ne bo več tako zanimivo, so se krepko ušteli. Škufca je namreč že na avdiciji dokazal, da bo njegova prisotnost zelo popestrila celotno dogajanje.

Poglejte si posnetek spodaj, tudi vi boste navdušeni!

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Vesela novica za vse ljubitelje resničnostnih šovov: Vrača se najbolj priljubljeni šov

Published

on

Ljubitelji šovov se boste zagotovo zelo razveselili. Vrača se Kmetija.

Čeprav smo tik pred vstopom v poletje, ki je čas, ko resničnostni šovi niso na sporedu, pa je televizijska voditeljica Natalija Bratkovič, ki že nekaj let vodi šov Kmetija, sporočila zelo veselo novico: odprte so prijave za novo sezono.

»Odprte so prijave za novo sezono Kmetija. Pohiti, ne zamudi. Če rabiš nekaj novega v svojem življenju, je to idealna priložnost zate,« je sporočila v kratkem posnetku.

Kot je še razkrito, pa bo naslednja sezona Kmetije že 10. zapovrstjo, tudi zato ustvarjalci šova obljubljajo temu primerno vzdušje.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals