Domov Zabava Delovna akcija: Tako se imata Katja in Boštjan nekaj tednov po prenovi...

Delovna akcija: Tako se imata Katja in Boštjan nekaj tednov po prenovi doma

V prvi oddaji Delovne akcije smo spoznali ljubeč par. Kako jima gre danes?

V prvi oddaji letošnje Delovne akcije smo spoznali Katjo in Boštjana, ki sta skupaj živela v majhnem rudarskem stanovanju. Ena plača je premalo, da bi si lahko privoščila prenovo, pomagali so jima Ana in njeni pridni mojstri.

Par pa je poleg prenove doživel še eno lepo presenečenje. Ustvarjalci oddaje so namreč organizirali poroko ter pripomogli, da sta svojo veliko ljubezen po 12 letih skupne zveze zapečatila.

Kako pa se ima par danes?

Delovna akcija jima je stanovanje prenovila januarja letos. Poroka pa je bila 27. januarja. Od dne, ko sta vstopila kot mladoporočenca v novo stanovanje, je minilo že nekaj tednov.

»Hvaležna sva, da so se potrudili za naju, nama uresničili sanje in omogočili lepše življenje. Zdaj pa samo z optimizmom in strumno naprej,« je Katja zaupala za portal njena.si in dodala: »Zakonsko življenje nama odgovarja. In s ponosom lahko rečeva: ‘moj mož in moja žena’. Lahko rečeva, da naju je to še bolj povezalo skupaj.«

Na družbeno omrežje pa je dodala tudi fotografijo, s katero je pokazala, da še vedno zelo uživa v svojem bralnem kotičku.

Foto: Voyo/posnetek zaslona