Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Natalija Verboten sedaj iskreno spregovorila o težki preizkušnji

Objavljeno

V redu

Vsak se sooči tudi s težkimi preizkušnjami in padci. To je sedaj razkrila priljubljena pevka.

Ena izmed bolj priljubljenih slovenskih pevk, Natalija Verboten, je tokrat svoje številne oboževalce preko družbenih omrežij nagovorila kar z mislijo o življenju.

»Vzponi, padci, trenutki sreče, razočaranj, težke preizkušnje,… vse je bilo potrebno, da me je življenje oblikovalo ter marsičesa naučilo. Naredilo me je bolj hvaležno, skromnejšo. Mnogo bolj cenim male stvari in se jih zavedam ter znam ceniti vse kar imam. Naučilo me je, da je potrebno verjeti vase, kako se pobrati, ko si na tleh, preboleti, se iz boleče izkušnje naučiti, izluščiti modrost za boljše življenje in dvigniti glavo ter iti pogumno naprej v lepše dni. Sami smo odgovorni za svojo srečo, zadovoljstvo in moramo iz dneva v dan trdo delati zanju. Zdaj razumem, kaj pomeni, ko pravijo – ni najbolj pomemben cilj, ampak pot, ki te pripelje do cilja,« je zapisala poleg zares čudovite fotografije, ki jo je dodala. Njen iskren zapis se je dotaknil mnogih in prepričani smo, da so ji mnogi tudi prikimali. Preberete si ga lahko spodaj in zagotovo se boste tudi vi strinjali, da ima pevka prav.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana Slovenka doživela pravo dramo. Kljub poškodbi je vztrajala …

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je zares neverjeten uspeh.

V zadnji sezoni šova Slovenija ima talent smo spoznali simpatično Julijo Veleski, ki pa je tudi srčna izbranka glasbenika in radijskega voditelja Tima Koresa.

Kot poroča portal njena, je naredila zares izjemen dosežek, saj je kljub temu, da je imela zlomljen prst, vztrajala in magistrirala na zagrebški akademiji.


»Neizmerno sem ponosen na bodočo ženo @julija_veleski, se opravičujem.
Po novem, mag. @julija_veleski
 

Nekak tak zdaj to izgleda:
mag. glas. Julija Bratec Veleski
In izgleda res dobro

Čestitam
,« je ponosno zapisal njen partner Kores in dodal še: »P.s. Naj omenim še to, da je odigrala cel magisterski nastop z zlomljenim prstom.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Miša Molk delila tak spomin, ki se bo dotaknil mnogih

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je bila videti pred mnogimi leti in navdušila.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, je s svojimi spletnimi sledilci delila spomin iz maturantskih dni. Na svoj Facebook račun je dodala nekaj fotografij, zraven pa pripisala: »Ojej, kako sem bila vznesena, ko je bilo konec gimnazijskih let!

“Prav dost sem jih imela in bila neskončno vesela, da se je to obdobje zaključilo.

Matura, juhej, konec torture!

Tako se mi zdelo takrat in če danes pomislim…, ja…, nenehno nas je bilo nečesa ali koga strah.

In strah ni osvobajajoč.

Zato smo tako veselo zakorakali po cesti.

Jaz s cilindrom na glavi, s hlačami na zvonc in s čevlji s platformo.

Punce so bile več ali manj v minicah.”

Dodala je še: »In v tej isti maturantski obleki in visokopetnih čevljih sem prisopihala še na ljubljanski grad in se, ko se je že danilo, preko tržnice vračala domov.

No, to pa je en lep spomin na gimnazijska leta!”

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, to je doživel Isaac Palma! To pa je stresno

Objavljeno

V redu

Avtor

Očitno se je odvijala prava drama.

Priljubljeni argentinski pevec Isaac Palma, ki živi in ustvarja v Sloveniji, je razkril, kakšne težave je imel. S Klapo Semikanta naj bi namreč nastopil na MMS, a se je zapletlo.

“Nastopil naj bi s Klapo Semikanta, te podatke najdete tudi na spletu, a to ne drži več. Pred dvema mesecema se je namreč začela neka čudna zgodba, Klapa Semikanta se ni mogla prijaviti, imeli so težave in nastop z mano so odpovedali. Seveda nisem želel izgubiti priložnosti za nastop na MMS, začel sem reševati situacijo, zato tekmujem sam, ampak s podporo skupine Il Divji. Oni bodo z mano na odru, čeprav tekmujem sam,« je razkril za svet24 in dodal še: »Po nastopu pa z Il Divjimi pripravljamo skupni projekt, izdali bomo pesem in videospot.«

K sreči se je vse dobro izteklo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals