Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Gwyneth Paltrow iskreno o imenu sina Elona Muska

Objavljeno

V redu

Ustvarjalka programa “Goop”, se je odzvala na edinstveno izbiro imena Elona Muska in njegove izbranke Grimes, pravo ime Claire Boucher za njenega sina, X Æ A-12.

47 letna Paltrow je v Instagramovi objavi družbe InStyle komentirala pravilno izgovorjavo 48-letnega Muska in imena Grimesovega sina, dodala pa je tudi: “#ChrisMartin Mislim, da so nas takrat čudno gledali, zaradi najbolj kontroverznega imena, ki sva ga zbrala za najinega otroka” je zapisala v komentarjih.

Paltrow in Chris Martin sta bila poročena od leta 2003 do 2016. Skupaj imata 15-letno hčer Apple in 14-letnega sina Mosesa. Med intervjujem za Hello!, je 43-letni Martin povedal, “da je odgovoren za edinstveno ime svojega prvorojenca. “Všeč mi je bilo takoj. Mislil sem, da je tako edinstveno in zveni kul”, je takrat dejal.

Medtem sta 48-letni izvršni direktor SpaceX-a in 32-letna pevka “Genesis” v ponedeljek, 4. maja, dobila njunega prvega otroka. Kmalu zatem je pevka tvitnila pojasnilo o imenu svojega otroka.

“X, neznana spremenljivka,” je zapisala v torek, 5. maja. “Moj elfov pravopis Ai (ljubezen in / ali umetna inteligenca). A-12 = predhodnica SR-17 (naše najljubše letalo). Odličen v boju, vendar nenasilno + (A = nadangel, moja najljubša pesem)”. Dodala je: “Mislim, da se sliši kot ime glavnega junaka v zgodbi”.

Musk ima z nekdanjo ženo Justine Wilson, tudi dvojčke Xavierja in Griffina stari 16 let, ter trojčke Damian, Saxona in Kaia stari 14 let.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

To si želi Tanja Žagar. Bi vi tudi?

Objavljeno

V redu

Avtor

Je tudi vam njena želja blizu? Mi priznamo, da ji kimamo! In dodajamo, da je videti čudovito.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je včeraj oglasila preko družbenih omrežij in svojim oboževalcem pokazala, kako je preživljala sončno nedeljo. Privoščila si je izlet do morja in objavila fotografijo, na kateri je nasmejana. Tanja, ki je sedaj mamica dveh malih sončkov, sina Karla in hčere Marine, neizmerno uživa.

»Morska jesen je nekaj prečudovitega! Bi se šla kar malo namočit,« pa je pripisala zraven fotografije, s katero je razveselila svoje spletne prijatelje in seveda požela veliko število všečkov in lepih komentarjev.

Mi ji kimamo. Pa vi?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Končno se je oglasila Saša Lendero. To iskreno sporoča o svoji nenavadni bolezni …

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je iskren zapis in pojasnila, da bolezen traja že več tednov …

Pred časom so mediji pisali o tem, da naj bi slovenska pevka Saša Lendero hudo zbolela. Njena bolezen pa očitno še vedno traja, pevka se le redko oglasi preko družbenega omrežja in zato jo je njen mož, Miha Hercog prosil, naj pomiri svoje sledilce in oboževalce.

Tako je Saša danes zapisala: “Prosim, objavi nekaj na svoj Fb, saj mi ljudje ves čas množično, zaskrbljeno pišejo in me sprašujejo, kako je s tvojim zdravjem!” mi je pravkar rekel mož.”

Zato, najprej in predvsem najlepša HVALA vsem, ki ste mi v preteklih dnevih in tednih pošiljali lepe misli in dobre želje, domače recepte, protokole in srčne nasvete! Še vedno ne vem, kaj točno me je “zadelo”… Vsi testi, vključno z nedavnim so bili negativni, krvni izvid kaže na virusni infekt, vleče se za ponoret, ni pa nikoli bilo občutka, da me ogroža. V preteklosti so me že dosti bolj bolela pljuča, bila sem dosti bolj zamašena in tudi glavobol je bil že marsikdaj hujši. Ampak… res ni tako izrazito slabo počutje še nikoli vztrajalo tako zelo dolgo… Povsem jasno mi je naprimer, da se še dooolgo ne bom lotila pomivanja kuhinjskih omaric, hehe Ne gre!

Vse lepo vam želim in se vam še enkrat iz vsega srca zahvaljujem za vašo podporo in skrb! Ogreli sta mi srce!!!!

Objem!

Tako kot mnogi, ji tudi mi želimo, da hitro okreva!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je videti partnerica Lada Bizovičarja po drugem porodu. Vau, mi smo navdušeni!

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si fotografije, tudi vi boste presenečeni nad njeno postavo.

Še nedolgo nazaj je drugo hčerko rodila spletna vplivnica Anela Šabanagić, srčna izbranka Lada Bizovičarja, ki trenutno kot žirant navdušuje v šovu Slovenija ima talent. Sedaj pa je svoje oboževalce razveselila s fotografijami, s katerimi je pokazala, kako popolno postavo ima tudi po drugem porodu.

Se strinjate z nami, da se Aneli prav nikjer ne pozna, da je že drugič mamica? Čudovita je, mar ne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO

sidereals