Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Gwyneth Paltrow iskreno o imenu sina Elona Muska

Objavljeno

V redu

Ustvarjalka programa “Goop”, se je odzvala na edinstveno izbiro imena Elona Muska in njegove izbranke Grimes, pravo ime Claire Boucher za njenega sina, X Æ A-12.

47 letna Paltrow je v Instagramovi objavi družbe InStyle komentirala pravilno izgovorjavo 48-letnega Muska in imena Grimesovega sina, dodala pa je tudi: “#ChrisMartin Mislim, da so nas takrat čudno gledali, zaradi najbolj kontroverznega imena, ki sva ga zbrala za najinega otroka” je zapisala v komentarjih.

Paltrow in Chris Martin sta bila poročena od leta 2003 do 2016. Skupaj imata 15-letno hčer Apple in 14-letnega sina Mosesa. Med intervjujem za Hello!, je 43-letni Martin povedal, “da je odgovoren za edinstveno ime svojega prvorojenca. “Všeč mi je bilo takoj. Mislil sem, da je tako edinstveno in zveni kul”, je takrat dejal.

Medtem sta 48-letni izvršni direktor SpaceX-a in 32-letna pevka “Genesis” v ponedeljek, 4. maja, dobila njunega prvega otroka. Kmalu zatem je pevka tvitnila pojasnilo o imenu svojega otroka.

“X, neznana spremenljivka,” je zapisala v torek, 5. maja. “Moj elfov pravopis Ai (ljubezen in / ali umetna inteligenca). A-12 = predhodnica SR-17 (naše najljubše letalo). Odličen v boju, vendar nenasilno + (A = nadangel, moja najljubša pesem)”. Dodala je: “Mislim, da se sliši kot ime glavnega junaka v zgodbi”.

Musk ima z nekdanjo ženo Justine Wilson, tudi dvojčke Xavierja in Griffina stari 16 let, ter trojčke Damian, Saxona in Kaia stari 14 let.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Tako čudovito je danes videti srčna izbranka Lada Bizovičarja

Objavljeno

V redu

Avtor

Partnerica priljubljenega slovenskega igralca sije od sreče. Poglejte, kako brezhiben je njen obraz …

Znani model in modna spletna vplivnica Anela Šabanagić, ki je tudi srčna izbranka igralca in voditelja Lada Bizovičarja, je svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, s katero je pokazala, kako je videti.

Fotografijo je na družbeno omrežje delila z razlogom, mnogi so jo namreč spraševali, kako je lahko njena koža tako sijoča in brez napak.

»Mnogi ste me spraševali po skrivnostnem produktu, ki sem ga omenila v mojih zgodbah. Brez skrbi, kmalu boste izvedeli,« jim je namignila mamica dveh deklic, ki je s fotografijo od blizu pokazala, da je njen obraz še vedno maldosten in napet, brez ene same gubice.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Popolna preobrazba telesa: Ta slovenski pevec je močno shujšal in vse pustil odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res on. Bi ga sploh prepoznali?

Priljubljeni slovenski operni pevec Žiga Lakner, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, je pokazal, kako nora preobrazba mu je uspela. Shujšal je namreč za kar 40 kilogramov.

Kako je bil videti nekoč in kako je videti sedaj po popolni preobrazbi je pokazal z objavo, ki jo je dodal na družbeno omrežje Instagram. S prvo fotografijo je pokazal, kako je bil videti nekoč, z drugo pa, kako je videti sedaj.

»Velikokrat dobim vprašanje “Žiga, kako ti je to uspelo?”…
‼️Ja, enostavno ni bilo. Bi si pa želel takrat, ko sem začel, da bi si prebral še več nasvetov za hujšanje.
Sam sem mnenja, da mi je uspelo zato, ker sem si postavil več manjših ciljev, ker je do 100% cilja tako dolga pot, da resnično prej obupaš. Jaz sem si zadal več manjših ciljev, najprej, da izgubim 10kg, potem 15kg itd…
je pripisal poleg in razkril, da si je dal več manjših ciljev in tudi zato misli, da mu je uspelo. Ni si namreč takoj zastavil cilja, da mora izgubiti 40 kilogramov, ki jih na koncu uspešno je.

»Ja, tudi polno ljudi se mi je smejalo, ko sem začel, češ, da se samo nekaj pretvarjam. Pa kaj pol?
Veste, zdaj je fajn, ko se jim jaz lahko smejim. Saj veste kako pravijo? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje
je še zapisal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila posnetek, s katerim je zaradi obtoževanj takoj pojasnila vse to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je sklenila, da takoj pove to, preden se usuje plaz ogorčenih besed.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je svoje spletne prijatelje razveselila s posnetki, ki jih je dodala v Instagram zgodbo.

»Dobro jutro, družba. Grem v Zagreb, a grem najprej do Celja, kjer si bom izbrala oblekico,« je nasmejana povedala pevka med vožnjo v avtu.

»Zvečer ima veliki koncert klapa Šufit, praznujejo 30 obletnico delovanja, pa sem tudi jaz gostja, tako da bo to en prav lep večer,« je še pojasnila.

Takoj v naslednji zgodbi pa je svoje oboževalce pomirila: »Pa še to, preden bodo letele kakšne pripombe. Ne vozim jaz. Nikoli ne bi snemala zgodbe, da vozim avto. Se ne more zgoditi. Tako da, vse je kul!«

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals