Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Gwyneth Paltrow iskreno o imenu sina Elona Muska

Objavljeno

V redu

Ustvarjalka programa “Goop”, se je odzvala na edinstveno izbiro imena Elona Muska in njegove izbranke Grimes, pravo ime Claire Boucher za njenega sina, X Æ A-12.

47 letna Paltrow je v Instagramovi objavi družbe InStyle komentirala pravilno izgovorjavo 48-letnega Muska in imena Grimesovega sina, dodala pa je tudi: “#ChrisMartin Mislim, da so nas takrat čudno gledali, zaradi najbolj kontroverznega imena, ki sva ga zbrala za najinega otroka” je zapisala v komentarjih.

Paltrow in Chris Martin sta bila poročena od leta 2003 do 2016. Skupaj imata 15-letno hčer Apple in 14-letnega sina Mosesa. Med intervjujem za Hello!, je 43-letni Martin povedal, “da je odgovoren za edinstveno ime svojega prvorojenca. “Všeč mi je bilo takoj. Mislil sem, da je tako edinstveno in zveni kul”, je takrat dejal.

Medtem sta 48-letni izvršni direktor SpaceX-a in 32-letna pevka “Genesis” v ponedeljek, 4. maja, dobila njunega prvega otroka. Kmalu zatem je pevka tvitnila pojasnilo o imenu svojega otroka.

“X, neznana spremenljivka,” je zapisala v torek, 5. maja. “Moj elfov pravopis Ai (ljubezen in / ali umetna inteligenca). A-12 = predhodnica SR-17 (naše najljubše letalo). Odličen v boju, vendar nenasilno + (A = nadangel, moja najljubša pesem)”. Dodala je: “Mislim, da se sliši kot ime glavnega junaka v zgodbi”.

Musk ima z nekdanjo ženo Justine Wilson, tudi dvojčke Xavierja in Griffina stari 16 let, ter trojčke Damian, Saxona in Kaia stari 14 let.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Šok: Tudi ta znana Slovenka se ločuje

Objavljeno

V redu

Avtor

Po šestih letih ljubezenske pravljice se je njen zakon razblinil …

Kot poročajo številni domači mediji, naj bi se ločevala tudi znana spletna vplivnica, televizijska voditeljica, nekoč priljubljenega šova Big Brother, pa tudi zadnja voditeljica Planetove oddaje Wow, Manja Stević.

» … revija Lady poroča, da naj bi se Manja ločevala od poslovneža Daliborja Stevića, s katerim sta nekaj časa živela v Beogradu in imata dvojčka, dečka. Filipa in Viktorja. Manja naj bi se že izselila iz njunega stanovanja in je menda že v ločitvenem postopku. poroča portal Svet24.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da Blaž Švab vozi takšnega lepotca?

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni član skupine Modrijan se je pohvalil s takšnim jeklenim konjičkom.

Priljubljeni slovenski pevec, član skupine Modrijani in televizijski voditelj Blaž Švab, je tokrat svoje spletne sledilce razveselil s fotografijo, s katero je pokazal, s kakšnim lepotcem se vozi. Znano je, da priljubljeni glasbenik prisega na avtomobile znamke Volkswagen, z avtom se pripelje tudi na nastope, ki jih izvaja po vsej Sloveniji. Člani priljubljene skupine največkrat na nastop pridejo vsak s svojim avtom.

» … saj fantje prihajajo iz različnih koncev Slovenije, kar je tudi razlog, da jim je lažja in ljubša individualna vožnja, medtem ko se na bolj oddaljene lokacije odpravijo z dvema voziloma,« so pred časom o tem pisali tudi na portalu njena.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Znana Slovenka žrtev napada, ker je povedala resnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Ker je razkrila, kakšno je dejansko stanje, je bila deležna takšnega napada.

Priljubljena slovenska vplivnica Vita Starman, ki je preko Instagrama znana tudi pod računom mama kuha, je bila skupaj s svojo prijateljico, prav tako spletno vplivnico Matejo Hojnik, znano tudi pod imenom ljubki dom, skupaj z družinama na tedenskem oddihu v kampu Miran na Hrvaškem. Kot smo že pisali, sta za mastno plačilo dobili dotrajani mobilni hiški sredi gradbišča, a kljub temu dopust preživeli nasmejani in polni vragolij.

Seveda pa njun način ni všeč vsem, kot je pojasnila Starman, se je našel nekdo, ki ji je za dobro jutro napisal, da ju je lahko sram, ker sta tako skritizirali kamp, kjer so bili nastanjeni. A je hitro pojasnila, da na njenem profilu ni olepšav, ni nečesa, česar ni. »Hočem izpostavit to, da pri meni ne boste videli nekega šejmanja, oziroma pljuvanja, raje tega ne bom pokazala. Ker pa smo bili tam en teden, pa je bilo težko, da vam ne pokažem, kje smo,« je povedala.

Kot je med drugim še dejala, se zaveda, da bi lahko s prijateljico zaigrali popoln dopust, a tega pač nista storili. Sta pa pokazali, da se lahko tudi v situacijah, ko ne gre vse po načrtih, nasmejimo do ušes in si naredimo lep in zabaven dan.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals