Numerološka usmeritev dneva – Torek, 12.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 12/05/2020

“Dovoljujem si, da vidim jasno in da vidim resnico.”

Danes boste stremeli k uspehu na materialnem področju. Polni boste ambicij in želja po denarju in poslovnem uspehu. Odločno in brez dlake na jeziku boste spregovorili o svojih razmišljanjih in nehote tudi koga prizadeli. Občutljivejši posamezniki boste danes imeli priložnost za “pridobivanje debelejše kože”.

Uživali boste v delu, če boste imeli v naprej zagotovljene finančne učinke. Danes se vam bo obrestovalo, če boste svoje izdelke ali storitve, ki so del vaše postranske dejavnosti ali hobbya, pokazali in predstavili širši javnosti. Delo vašega srca bo danes denarno nagrajeno, če boste le ustvarjalni, družabni, iskreni in velikodušni. Torej, če se boste znali srčno povezati z ljudmi.

Pazite pa, da vam zaradi občutkov krivde pridobljeni denar ne spolzi iz rok v denarnice vaših domačih. Še posebej odraslim povejte, da so sami odgovorni za sebe. Danes si boste še prehitro na svoja ramena naložili veliko več odgovornosti, kot običajno. Pripravljeni boste pomagati drugim čez vse meje lastnih zmogljivosti. Težko boste šli mimo človeka v stiski. Čutili se boste odgovorne za vse težave, svoje in tuje, iskali rešitve in delovali kot glavni krivci, če ne pride do rešitve le-teh. Hitro lahko postanete žrtve spletk in zaidete v finančne in poslovne težave.

Uspešen dan vam želim.
Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com