Domov Zanimivosti Pevki Adele je umrl oče, izgubil je bitko s hudo boleznijo

Pevki Adele je umrl oče, izgubil je bitko s hudo boleznijo

Do konca življenja je bila njegova največja želja poravnati porušen odnos s hčerko.

Le nekaj dni po praznovanju 33. rojstnega dne je pevka Adele prejela žalostno novico. Njen oče Mark Evans je umrl v starosti 58 let po dolgi bitki z rakom na črevesju. “Njegova družina je prežalostna. Vedno je upal, da bo popravil odnos z Adele, vendar sta se do konca prepirala. Večkrat je poskušal stvari popraviti, a mu ni uspelo,’“je povedal vir blizu družini.

Adele je že prej govorila o pretrganem odnosu z očetom. Zamerila mu je, da je zapustil njo in mamo, ko je bila pevka stara le tri leta. Mark je pred sedmimi leti odkril, da se bori z rakom na črevesju, nato pa priznal, da se boji, da ne bo spoznal svojega vnuka, Adellinega sina Angela,ki ga ima pevka z bivšim možem Simonom Koneckim.

V enem od intervjujev je Mark priznal, da je bil res slab oče in da obžaluje svoja dejanja. ‘Bil sem najslabši oče takrat, ko me je Adele najbolj potrebovala. Veliko sem pil. Vsak dan sem zaužil dva litra vodke in le dragi Bog ve, kako sem to preživel. Globoko me je bilo sram tega, kar sem postal in vedel sem, da je najbolje, da me Adele ne vidi v takšnem stanju, “je nekoč dejal za tuje medije.

Njegova največja želja je bila, da bi nekako zakrpal odnos s hčerko, vendar Mark tega v življenju ni uspel. “Ne sme si misliti, da je ne želim videti in rad bi ji pokazal, da si želim imeti neko vlogo v njenem življenju,” je dejal nedolgo tega, že zelo bolan. Adele se ob tej priložnosti, očetovi smrti, še ni oglasila.

foto: Instagram