Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Drago sedaj povedal vso resnico o Mojci. Ne, tega ni pričakoval nihče

Objavljeno

V redu

Zakaj je bil Drago z Mojco na romantičnem potovanju? To vas bo šokiralo …

Že od vsega začetka šeste epizode smo videli, da je Drago Kosmač velik kavalir. Do svojih kandidatk je bil prijazen in zelo ustrežljiv. Najbrž je tudi zato vsaka, ki se je morala posloviti, jokala.

Na koncu pa se je pač zgodilo, da je na romantično potovanje odpeljal Mojco, ki je bila od vsega začetka tudi najbolj zagreta. Nesramežljiva Korošica je imela na romantičnem potovanju kar nekaj asov v rokavu in Drago je bil nemalokrat presenečen nad njo.

Zanimalo nas je, kaj ga je na njej pritegnilo, da jo je izbral, njegov odgovor pa je bilo veliko presenečenje.

»Za to, da je šla Mojca z menoj, ima kar veliko “zaslug” produkcija. Jaz sem se bolj nagibal k Tatjani, čeprav sem vedel, da iz te moke ne bo kruha. Ne Mojca ne Tatjana, nista osebi s katerima bi lahko preživel ostanek mojega življenja, čeprav imata kar nekaj dobrih lastnosti. Z menoj produkcija ni kaj dosti komunicirala, kaj si želijo na Madžarskem posneti. Očitno so se o tem več pogovarjali z Mojco, ker sem kasneje ugotovil, kaj vse je prinesla s seboj iz moje hiše,« nam je povedal svojo resnico.

Če je temu tako, kaj pa se je potem dogajalo tisto noč, ko mu je Mojca odpenjala zadrgo?

»Morda je bilo tudi to odpenjanje hlač del dogovora. Jaz tega ne vem, upam pa da je bilo, ker tudi upam, da se ni tako… spozabila pred kamero. O nekih globljih čustvih ne morem govoriti, potovanje kot potovanje in ker nama niso dodelili ločenih sob, sva pač spala v skupni postelji in zgodilo se ni nič tako pretresljivega, da bi moral zaradi tega kdor koli padati v nezavest,« je še razložil.

Drago in Mojca na romantičnem potovanju. (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals