Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Einsiedler zapisala, da sta se razšla! Mnogi so zaskrbljeno prebrali njeno izpoved

Objavljeno

V redu

S temi besedami se je oglasila preko družbenega omrežja.

Priznamo, tudi mi smo za hip lovili sapo, ko smo prebrali začetne besede, ki jih je na svoj Facebook zid zapisala priljubljena motivatorka in nekoč televizijska voditeljica Saša Einsiedler. Nobena skrivnost ni, da ima za sabo ločitve, znano pa je tudi, da je s sedanjim zaročencem Andrejem zelo srečna.

RAZŠLA SVA SE, kaj pa zdaj?

Ne, nisem se razšla z Andrejem, nikakor. Imava se rada in končno sva oba doživela blagor lepega in spoštljivega odnosa.

Ampak… ni bilo vedno tako.

Spomnim se svojih občutkov, dvomov, razočaranj, strahov, zgubljenosti… ko nisem vedela, kaj bo, kako bo… Izgubljena v novi vlogi “ločenke”, pa ne samo enkrat! je zapisala in dodala še: »Kako mi je pomagala prijateljica, ki je doživela podobno, stala mi je ob strani in me bodrila, da bo vse dobro! Hvaležna še danes.

In zato ker vem, kako pomembno je imeti nekoga ob sebi, ko si na razpotju življenja, kako pomembno je videti nekoga, ki mu je uspelo in zaupati, da lahko uspe tudi tebi, zato sem se odločila, da odprem brezplačno FB skupino za tiste, ki ta hip potrebujete roko, nasvet, pogovor.”

Še več informacij boste našli spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals