Numerološka usmeritev dneva – Petek, 12.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 12/06/2020

»Čas je za prekinitev vzorcev, ki nas vežejo in obremenjujejo pri rasti in razvoju.«

Dobro jutro, dober dan. Pa smo dočakali konec tedna. Poglejmo, kam nas usmerja petek, da ga kar najbolje izkoristimo.

Danes se obetajo skrbi in težave v službi in z denarjem. Zdelo se nam bo, da smo na preizkušnji. Ne razočaranje in ne bolečina ne bosta tuji. To pa zaradi tega, ker bomo nase prevzemali tuja bremena in krivdo. Mislili bomo, da jih moramo mi reševati. Bodimo pozorni na to, kaj se dogaja pri vas doma ali v službi. S srčnostjo, upornostjo in vztrajnostjo imamo danes možnost, da se otresemo tega vzorca, tako da ozavestimo, kaj se nam dogaja in tako dopustimo, da se naši odnosi prerodijo in prerastejo v kvalitetnejše odnose. Tako bomo svobodnejši in lažje uresničevali svoje želje in sanje. 

Želim vam, da uživate v občutku svobode

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com