Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Bi šli v Italijo na kosilo z Georgem Clooneyem?

Objavljeno

V redu

Imate enkratno priložnost!

Po dveh letih je Geroge Clooney z družino prispel v svojo vilo na jezeru Como v Lombardiji v Italiji. Poleg tega, da je prišel na zaslužene počitnice, je slavni igralec razveselil še s tekmovanjem, na katerega se lahko prijavijo vsi, nagrada pa je seveda druženje z njim in njegovo ženo.

Pandemija koronavirusa je življenje mnogih postavila na glavo, med drugim tudi slavnega hollywoodskega lepotca Georgea Clooneyja, ki je 6. maja praznoval 60. rojstni dan.

Dve leti namreč ni bil v svoji razkošni poletni hiši v mestu Laglio na obali jezera Como, kjer je pogosto preživel več časa kot v ZDA. A ker je bila Italija eno največjih žarišč pandemije, je oskarjevec šele pred kratkim prispel v svojo vilo Oleandra iz 18. stoletja s celo družino, ženo Amal in njunima štiriletnima dvojčkoma, sinom Aleksandrom in hčerko Ello.

Bi šli z njim na kosilo?

Tudi, če se ne poznata, imate za druženje s Clooneyem možnost, saj so na straneh fundacije ‘Omaze’ objavili oglas njegove humanitarne fundacije ‘The Clooney Foundation for Justice’, v katerem vabijo dve osebi, da se z vsemi pokritimi stroški lahko pridružijo slavnemu paru na jezeru Como. Prijavite se lahko do 16. julija, zmagovalce pa bodo razglasili 6. avgusta, čaka vas kosilo s slavnim parom in bivanje v luksuznem hotelu. Gre za akcijo promocije njegove fundacije, ki se bori proti kršitvam človekovih pravic, najbolj zanimivo pa je, da za sodelovanje v prijavah ni treba plačati nobene donacije.

foto: Omaze, Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO