Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Uroš Slak s sinom odhaja iz Ljubljane. To je sedaj razkril

Objavljeno

V redu

Priljubljeni televizijski voditelj se seli.

Voditelj Uroš Slak in njegova bivša partnerica Petra Kerčmar imata sina Aljaža. Kot je povedal Slak za revijo Lady, nista v javnosti nikoli pogrevala ločitve, na prvem mestu jima je njun sin. je pa sedaj razkril, da se selita iz Ljubljane na Dolenjsko, Aljaž bo namreč pričel obiskovati srednjo šolo v Novem mestu.

»Aljaž ima tam svoje živali, jaz imam svoj vrt, hišo, gozd, ki ga je treba vzdrževati. Jaz sem tam tako in tako že domačin iz Dobrniča, kjer je bila rojena moja mama, in imam dobre odnose s sosedi, prijatelji. Zelo sem hvaležen sosedu Jožetu, ki med tednom skrbi za Aljaževe živali. Spletla so se dobra prijateljstva – Branko, Jure, Milko, njihove partnerice Majda, Barbi, Zdenka in njihovi otroci, s katerimi se radi družimo. Njihovi otroci so približno istih let kot Aljaž in mislim, da mu bo tamkajšnje življenje dalo neki nov, zdrav pogled na svet.,« je pojasnil Slak za omenjeni portal, dodal pa še: »Tam teče življenje drugače kot v Ljubljani. Na vasi se vsi pozdravimo, gledamo drug na drugega, ni nam vseeno, če se komu kaj zgodi. V Dobrniču so pridni ljudje, ki, ko pridejo iz službe, ne ležijo na kavču, temveč tudi doma delajo do večera. Znajo pa se tudi poveseliti. A ko se veselijo, se veselijo skupaj s svojimi otroki, kar je zelo lepo. Družine so tam zelo povezane med seboj.«

Foto: POP TV

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals