Connect with us

Zabava

Angelina Jolie opažena po mesecih skrivanja

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Če je katera ženska zvabila vzdihljaje katerega koli spola, ko se je pojavila v javnosti, je bila to zagotovo Angelina Jolie. Nekoč poredno dekle Hollywooda je danes popolnoma drugačna, skrbna mati, ki jo je v javnosti mogoče videti le z otroki in ne več v usnjenih hlačah kot pred mnogimi leti. 45-letna igralka se je po ločitvi od Brada Pitta popolnoma umaknila iz oči javnosti. 

Zvezdnico so pred dnevi opazili v Kaliforniji, po več mesecih skrivanja pred javnostjo. Bila je v družbi svoje 11-letne hčerke Vivienne, eno od treh bioloških otrok, ki sta jih imela v dolgoletni zvezi z Bradom. Opaženi sta bili med nakupovanjem hrane, na obrazu sta obe nosili masko. Angelina je nosila dolgo belo obleko, ki je popolnoma prekrivala njeno suhljato telo, zaradi česar je bila pogosto tarča kritik. Ni pa bila videti preveč vznemirjena, ko je videla paparace.

Spomnimo, igralke po ločitvi od Brada leta 2016 niso videli v družbi drugega moškega. Ločitev je bila ena najbolj šokantnih v Hollywoodu, zagotovo je nihče ni pričakoval, saj sta zakonca dajala vtis, da je med njima vse v najlepšem redu. Njuna 12-letna ljubezen se je začela z usodnim srečanjem na snemanju filma “Gospod in gospa Smith” leta 2005.
Brad je bil namreč takrat v sedemletnem zakonu z hollywoodsko favoritinjo in zvezdnico serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by ???????? ????? (@angelinajolioffiicial) on

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals