Kontaktirajte nas

Zabava

Angelina Jolie opažena po mesecih skrivanja

Objavljeno

V redu

Če je katera ženska zvabila vzdihljaje katerega koli spola, ko se je pojavila v javnosti, je bila to zagotovo Angelina Jolie. Nekoč poredno dekle Hollywooda je danes popolnoma drugačna, skrbna mati, ki jo je v javnosti mogoče videti le z otroki in ne več v usnjenih hlačah kot pred mnogimi leti. 45-letna igralka se je po ločitvi od Brada Pitta popolnoma umaknila iz oči javnosti. 

Zvezdnico so pred dnevi opazili v Kaliforniji, po več mesecih skrivanja pred javnostjo. Bila je v družbi svoje 11-letne hčerke Vivienne, eno od treh bioloških otrok, ki sta jih imela v dolgoletni zvezi z Bradom. Opaženi sta bili med nakupovanjem hrane, na obrazu sta obe nosili masko. Angelina je nosila dolgo belo obleko, ki je popolnoma prekrivala njeno suhljato telo, zaradi česar je bila pogosto tarča kritik. Ni pa bila videti preveč vznemirjena, ko je videla paparace.

Spomnimo, igralke po ločitvi od Brada leta 2016 niso videli v družbi drugega moškega. Ločitev je bila ena najbolj šokantnih v Hollywoodu, zagotovo je nihče ni pričakoval, saj sta zakonca dajala vtis, da je med njima vse v najlepšem redu. Njuna 12-letna ljubezen se je začela z usodnim srečanjem na snemanju filma “Gospod in gospa Smith” leta 2005.
Brad je bil namreč takrat v sedemletnem zakonu z hollywoodsko favoritinjo in zvezdnico serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐉𝐨𝐥𝐢𝐞 (@angelinajolioffiicial) on

Foto: Facebook

Zabava

Presenečenje: Na televizijo prihaja nov in zelo znan voditeljski par, vodila pa bosta oddajo, ki smo jo vsi čakali

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno smo dočakali, da na male zaslone prihaja ta priljubljeni šov. Vodila pa ga bosta obraza, ki ju že dobro poznamo.

Na Planet TV prihaja kviz Kolo sreče, ki je navduševal mnoge. Voditeljski par pa je za mnoge presenečenje, vodila ga bosta namreč Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Nov voditeljski parček pa je priznal, da sta se takoj odlično ujela tako pred kot tudi za kamero.

“Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,” o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

“Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,” je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite tekmovalke Lare Deu iz Exatlona? To se z njo dogaja sedaj …

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki se je borila v prvi sezoni zelo gledanega šova Exatlon, sedaj sporoča vsem tako veselo novico …

Lara Deu, za katero so mnogi gledalci navijali v prvi sezoni šova Exatlon, je zaključila zelo pomembno življenjsko obdobje. Kot je razkrila preko družbenega omrežja Instagram, je magistrirala.

»Ta veseli dan ali Lara je magistrirala z 10 je zapisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je videti več kot odlično.

Lara, ki je nekoč trenirala gimnastiko, je magistrirala iz programa Športna vzgoja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta zelo znana Slovenka vstopa v nov resničnostni šov, ki prihaja

Objavljeno

V redu

Avtor

Zagotovo ste jo prepoznali tudi vi in ostali brez besed …

Na male televizijske zaslone se kmalu vrača šov Poroka na prvi pogled. Druga sezona slovenske različice pa poleg dveh novih strokovnjakinj, prinaša tudi zelo znan obraz resničnostnih šovov. Ena izmed nevest bo namreč kandidatka, ki smo jo vsi že gledali v dveh različnih slovenskih šovih.

Planet TV imen še ne razkriva, so pa v posnetku pokazali nekaj obrazov nevest in ženinov in razkrili nekaj imen. Iz posnetka, ki ga boste našli na portalu Planet TV je razvidno, da bosta sodelovala ženina po imenu Blaž in Žan, ter nevesti, po imenu Jasmina in Anita.

Zgodilo naj bi se šest porok, v eksperiment tako vstopa šest ženinov in šest nevest, med njimi je tudi znana Slovenka, ki jo boste prav tako videli na posnetku.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals