Kontaktirajte nas

Zabava

Angelina Jolie opažena po mesecih skrivanja

Objavljeno

V redu

Če je katera ženska zvabila vzdihljaje katerega koli spola, ko se je pojavila v javnosti, je bila to zagotovo Angelina Jolie. Nekoč poredno dekle Hollywooda je danes popolnoma drugačna, skrbna mati, ki jo je v javnosti mogoče videti le z otroki in ne več v usnjenih hlačah kot pred mnogimi leti. 45-letna igralka se je po ločitvi od Brada Pitta popolnoma umaknila iz oči javnosti. 

Zvezdnico so pred dnevi opazili v Kaliforniji, po več mesecih skrivanja pred javnostjo. Bila je v družbi svoje 11-letne hčerke Vivienne, eno od treh bioloških otrok, ki sta jih imela v dolgoletni zvezi z Bradom. Opaženi sta bili med nakupovanjem hrane, na obrazu sta obe nosili masko. Angelina je nosila dolgo belo obleko, ki je popolnoma prekrivala njeno suhljato telo, zaradi česar je bila pogosto tarča kritik. Ni pa bila videti preveč vznemirjena, ko je videla paparace.

Spomnimo, igralke po ločitvi od Brada leta 2016 niso videli v družbi drugega moškega. Ločitev je bila ena najbolj šokantnih v Hollywoodu, zagotovo je nihče ni pričakoval, saj sta zakonca dajala vtis, da je med njima vse v najlepšem redu. Njuna 12-letna ljubezen se je začela z usodnim srečanjem na snemanju filma “Gospod in gospa Smith” leta 2005.
Brad je bil namreč takrat v sedemletnem zakonu z hollywoodsko favoritinjo in zvezdnico serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐉𝐨𝐥𝐢𝐞 (@angelinajolioffiicial) on

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals