Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 12.7.2020

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 12.7.2020

“Povečaj sebe v svojem svetu. Več te bo, večji bo.” Tjaša Dorelay

Današnji dan nas usmerja v živahno druženje, uspešno iskanje ljubezni in zabave. V čisto veselje. Dan je odličen za športno in plesno rekreacijo. Danes se odprimo svetu in naj nas ponese srce. Odličen numerološki uvid za lepo nedeljo, kajne?

Bodimo komunikativni, poiščimo navdihe in izrazimo vizijo. Brez kakršnihkoli občutkov krivde. V naših življenjih ni prostora za osebe, ki nas omejujejo in zaustavljajo v razvoju. Zato jih odslovimo. Število 12 je število, ki priteguje občutke krivde. Visoka moralna načela so lahko zelo škodljiva, saj si na svoja ramena običajno naložimo veliko več, kot bi bilo potrebno. Zaradi velike pripravljenosti pomagati, se ujemamo v zanke izkoriščanja, spletk in dram zaradi česar lahko pademo v finančne in poslovne težave. 

NE prevzemati bremen drugih ljudi in jih reševati. 

Brzdajmo svoje jezičke.

Poglejmo širšo sliko. Poglejmo na situacije iz različnih perspektiv.

Pazimo na cesti in previdno upravljajmo strojno mehanizacijo.

Veselje in sreča nam pripadata. To je naša rojstna pravica. Mi sami smo odgovorni za sebe. Koliko česa bo v našem življenju, je popolnoma naša odločitev. Danes je dan za veselje – brez občutkov krivde. 

V prvi vrsti bodimo odgovorni za dogajanje v svojem svetu. Čim več veselja v naših življenjih danes. Love and Light. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko