Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ena najbolje plačanih in najlepših igralk Scarlett Johansson je noseča

Objavljeno

V redu

Scarlett Johansson, ena najbolj nadarjenih in najbolje plačanih igralk v Hollywoodu, je noseča.

Zdi se, da so bile govorice o Scarlett Johansson in nosečnosti po premieri filma “Črna vdova” navsezadnje točne. Veselo novico je razkril vir blizu Scatlett in njenega moža Colina Josta.
Čeprav Scarlett in Colin še nista sporočila vesele novice, je vir razkril, da je par neizmerno vesel, da se bo njihova družina razširila za novega člana ter dodal: “Scarlett je že nekaj časa noseča, a o tem ni želela govoriti, zato je dobro novico skrivala”.

Scarlett, ki je bila štirikrat nominirana za zlati globus in Colina so prvič videli skupaj maja 2017, ko sta si izmenjala poljube na afterpartyju konca 42. sezone “Saturday Night Live”. Šest mesecev kasneje sta zvezo potrdila tako, da sta se kot par pojavila na rdeči preprogi v galeriji Ameriškega prirodoslovnega muzeja v New Yorku. Od takrat sta skupaj nastopala na večini javnih prireditev, poročila pa sta se oktobra lani.

Za Colinsa je to prvi zakon, Scarlett, ki se je nekoč uvrstila na 12. mesto med sto najlepših žensk vseh časov, je trikrat rekla “usodni da”. Ima tudi hčerko Rose Dorothy z bivšim možem, novinarjem Romainom Dauriacom.

foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO