Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ena najbolje plačanih in najlepših igralk Scarlett Johansson je noseča

Objavljeno

V redu

Scarlett Johansson, ena najbolj nadarjenih in najbolje plačanih igralk v Hollywoodu, je noseča.

Zdi se, da so bile govorice o Scarlett Johansson in nosečnosti po premieri filma “Črna vdova” navsezadnje točne. Veselo novico je razkril vir blizu Scatlett in njenega moža Colina Josta.
Čeprav Scarlett in Colin še nista sporočila vesele novice, je vir razkril, da je par neizmerno vesel, da se bo njihova družina razširila za novega člana ter dodal: “Scarlett je že nekaj časa noseča, a o tem ni želela govoriti, zato je dobro novico skrivala”.

Scarlett, ki je bila štirikrat nominirana za zlati globus in Colina so prvič videli skupaj maja 2017, ko sta si izmenjala poljube na afterpartyju konca 42. sezone “Saturday Night Live”. Šest mesecev kasneje sta zvezo potrdila tako, da sta se kot par pojavila na rdeči preprogi v galeriji Ameriškega prirodoslovnega muzeja v New Yorku. Od takrat sta skupaj nastopala na večini javnih prireditev, poročila pa sta se oktobra lani.

Za Colinsa je to prvi zakon, Scarlett, ki se je nekoč uvrstila na 12. mesto med sto najlepših žensk vseh časov, je trikrat rekla “usodni da”. Ima tudi hčerko Rose Dorothy z bivšim možem, novinarjem Romainom Dauriacom.

foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals