Kontaktirajte nas

Zabava

Koliko plačila so prejela dekleta v šovu Sanjski moški?

Objavljeno

V redu

Izbranka Gregorja Čeglaja je razložila vsem, koliko plačila so prejela za svojo udeležbo v šovu.

Mnogi so menili, da so dekleta, ki so se potegovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja v šovu tudi zaradi lastne promocije ter seveda zaradi denarja. Govorice so se hitro razširile, dekleta naj bi bila dobro plačana za svoje nastopanje v šovu. A oglasila se je Anja Širovnik, ki je dobila zadnjo Gregorjevo vrtnico in razložila, da ni povsem res. Denarja ni bilo veliko.

Kot poroča spletni portal njena.si, je Anja dejala: “Najbolj smešni komentarji, so mi tisti, v katerih gledalci pišejo, da smo bila dekleta v šovu zaradi denarja. Če bi vi vedeli, koliko smo dobile plačano, bi vedeli, da nismo bile zaradi denarja. Bila je neka dnevnica, a vam povem, da bi jaz za študentsko delo dobila plačano več, kot pa sem tukaj dobila v dveh mesecih, s tem da sem bila najdlje notri. Ne vem, koliko so imela plačano dekleta, ki so v šov prišle naknadno, ampak me, ki smo bile od začetka, nismo bile tam zaradi denarja.”

Njena izpoved se zdi resnična, škoda le, ker med njo in sanjskim moški ni preskočila iskrica!

Foto: POP TV

Zabava

Sanjski moški s takšno fotografijo navdušil ženski spol

Objavljeno

V redu

Avtor

Še vedno sanjski in še vedno samski navdušuje z vročimi fotografijami.

Potem ko je lepotec Gregor Čeglaj iz šova Sanjski moški Slovenije zakorakal brez ljubezni svojega življenja, se ni ustavil. Še vedno navdušuje mnoge, še vedno ima velik krog oboževalk in še vedno zelo rad pokaže svoje popolno telo.

Tokrat je navdušil s fotografijo, ki je nastala v dežju, Gregor je pokazal svoj izklesani trebušček in seveda so pohvale pričele deževati. Številni oboževalci, še številnejše oboževalke, so mu namenile všeček in pohvale. Vsekakor je zelo vroč, to se strinjamo in verjamemo, da bo tista dama, ki ji bo podaril svoje srce, prava srečnica.

 “Brez dežja nič ne raste, naučimo se sprejeti nevihte svojega življenja.,” pa je še zapisal poleg fotografije, ki jo vidite spodaj.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Prihaja nova slovenska serija Sekirca v med

Objavljeno

V redu

Avtor

V osrčju Kamnika, natančneje v Podgorju, dobitna jackpot kombinacija osrednji družini Hribar povsem spremeni življenje. Čez noč se jim bodo lahko uresničile najbolj globoke želje in skrita hrepenenja.

A sreča že v prvi epizodi za sabo potegne številne zaplete. Jo je dobro deliti s sosedi ali prikriti? Vsak član družine Hribar ima seveda povsem drugačne predstave o tem, kako bi pridobljeno vsoto porabil. Kakšno bo njihovo življenje v milijonarski vlogi, si bodo VOYO uporabnice in uporabniki ekskluzivno v predpremieri ogledali že z današnjim dnem, 2. avgustom, ter tako spoznali slikovite like in humorno zgodbo.

V novi slovenski originalni seriji ne manjka klasičnih družinskih peripetij, nepredvidljivih spletk in ljubezenskih zapletov.Gledalke in gledalci si z današnjim dnem lahko  ekskluzivno na VOYO vsak dan ogledajo novo epizodo serije Sekirca v med in tako med prvimi v Sloveniji spoznajo simpatično družino Hribar, glavo družine Janka Hribarja, ki ga upodablja Jožef Ropoša, njegovo zvesto sopotnico Majdo Hribar, v čevlje katere je stopila Mojca Funkl, in njune tri otroke, Špelo, Anjo in Luko, ki jih upodabljajo mladi upi slovenske igre Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. Dobre medsosedske odnose pa gojijo Paulitchi. Glavo družine Roziko upodablja legenda slovenske igre, z Borštnikovim prstanom nagrajena Jožica Avbelj, v liku njene hčerke Diane in vnuka Matthiasa pa spremljamo Barbaro Medvešček in Matevža Müllerja.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mary Ševo pokazala utrinek sanjskega dopusta

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka iz šova Sanjski moški uživa na jahti. Poglejte, kako vroče je videti.

Poročali smo že, da je letos čast, da hrvaško obalo raziskujeta iz čudovite jahte, doletela tudi dve kandidatki iz šova Sanjski moški. Mary Ševo in Tjaša Kramarič uživata v družbi kripto-milijonarja Damiana Merlaka na njegovi čudoviti jahti.

Mary je včeraj ponovno razveselila svoje oboževalce in na svoj Instagram račun dodala dve fotografiji, s katerima je pokazala, kako zelo uživa in ima zares sanjski oddih, ki ga lahko mnogi le sanjajo.

Pokazala je svoje zapeljivo telo in požela številne všečke. Fotografiji si lahko pogledate spodaj.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO