Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Robert Kranjec pokazal, kako s hčerko uživata

Objavljeno

V redu

Nekdanji svetovni prvak v smučarskih poletih in ambasador akcije Aktivni z bolha.com Robert Kranjec, ki ga v zadnjem času največkrat vidimo na kolesu, je razkril še eno športno strast, potapljanje. Naš nekdanji skakalni as podvodni svet najraje raziskuje v Indoneziji, s hčerko Piko pa prav rad snorklja tudi kje bližje ali kar v bazenu. Kako tudi ne, poletje je, treba se je ohladiti in zabavati obenem! 

Poleti skorajda ni lepšega občutka, kot se potopiti v prijetno hladno vodo, ko zunaj pritiska vročina. Opazovanje podvodnega sveta prinaša tudi vznemirljivo raziskovanje morskega življenja in odpira povsem nov svet, kar je navdušilo tudi Roberta Kranjca, ki je na Hrvaškem opravil osnovni tečaj potapljanja do 18 metrov, tečaj za potapljača reševalca pa je opravil v Indoneziji.

»Vsak potop je po svoje zanimiv. Zelo rad imam nočne potope, pri katerih sicer ne greš tako globoko, a vidiš povsem druge živali kot pri potapljanju čez dan. Kadar koli grem v vodo, je to svet zase. S pritiskom v ušesih pa k sreči nisem imel nikoli težav,« je povedal Robert Kranjec.

Opazovanje podvodnega sveta pa ima rada tudi Robertova hčerka Pika, ki rada snorklja. »S Piko dava gor plavutke in maski in se potapljava na vdih. Plavutke in drugo opremo za vodne športe se mi zdi še posebej smiselno poiskati na bolha.com, saj res ni potrebe po tem, da bi bila tovrstna oprema nova,« je povedal Robert Kranjec, ki si s Piko naredi zabavno potapljanje tudi, ko niso na morju. S potapljaško opremo prav rada skočita tudi v bazen!

Foto: osebni arhiv

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO