Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Robert Kranjec pokazal, kako s hčerko uživata

Objavljeno

V redu

Nekdanji svetovni prvak v smučarskih poletih in ambasador akcije Aktivni z bolha.com Robert Kranjec, ki ga v zadnjem času največkrat vidimo na kolesu, je razkril še eno športno strast, potapljanje. Naš nekdanji skakalni as podvodni svet najraje raziskuje v Indoneziji, s hčerko Piko pa prav rad snorklja tudi kje bližje ali kar v bazenu. Kako tudi ne, poletje je, treba se je ohladiti in zabavati obenem! 

Poleti skorajda ni lepšega občutka, kot se potopiti v prijetno hladno vodo, ko zunaj pritiska vročina. Opazovanje podvodnega sveta prinaša tudi vznemirljivo raziskovanje morskega življenja in odpira povsem nov svet, kar je navdušilo tudi Roberta Kranjca, ki je na Hrvaškem opravil osnovni tečaj potapljanja do 18 metrov, tečaj za potapljača reševalca pa je opravil v Indoneziji.

»Vsak potop je po svoje zanimiv. Zelo rad imam nočne potope, pri katerih sicer ne greš tako globoko, a vidiš povsem druge živali kot pri potapljanju čez dan. Kadar koli grem v vodo, je to svet zase. S pritiskom v ušesih pa k sreči nisem imel nikoli težav,« je povedal Robert Kranjec.

Opazovanje podvodnega sveta pa ima rada tudi Robertova hčerka Pika, ki rada snorklja. »S Piko dava gor plavutke in maski in se potapljava na vdih. Plavutke in drugo opremo za vodne športe se mi zdi še posebej smiselno poiskati na bolha.com, saj res ni potrebe po tem, da bi bila tovrstna oprema nova,« je povedal Robert Kranjec, ki si s Piko naredi zabavno potapljanje tudi, ko niso na morju. S potapljaško opremo prav rada skočita tudi v bazen!

Foto: osebni arhiv

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals