Domov Zanimivosti Indira Ekić pokazala, kako je v resnici videti v kopalkah

Indira Ekić pokazala, kako je v resnici videti v kopalkah

Priljubljena tekmovalka šova The Biggest Loser Indira Ekić je na družbeno omrežje Instagram objavila fotografijo, ki ni obdelana s pomočjo fotošopa in pokazala, kako je v resnici videti v kopalkah. Slovenska vplivnica je tako naredila črto čez vse fotografije, ki jih mnoge ženske objavljajo in popravljajo, da so videti lepše.

Po zaključku šova The Biggest Loser Slovenije je vse temeljilo na postavi. Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. “Glej jo! Se je malo zredila a ne de?”
.
Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete…. za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe?,
” je zapisala Indira in dodala še: “Dajte tole objavo v medije, napišite zraven “pokazala je rit, tudi ona ima celulit” navdihnite zraven še katero žensko, da se obleče samozavestno v kopalke ali v kratke hlače! Ker vse imamo celulit! Ker je to normalno.”

Zapisala pa je tudi, da se v svoji koži počuti dobro, da je srečna in zadovoljna in da končno postaja oseba, ki se ima rada.

Številni so objavo všečkali in tudi podprli Indiro, ji čestitali in zapisali, da je lepa tako na zunaj kot tudi navznoter.

Njen zapis in njeno fotografijo si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

I’m curvy and I like it ? . Po zaključku šova The Biggest Loser Slovenije je vse temeljilo na postavi. Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. “Glej jo! Se je malo zredila a ne de?” . Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete…. za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe? . Fuck that! Dajte tole objavo v medije, napišite zraven “pokazala je rit, tudi ona ima celulit” navdihnite zraven še katero žensko, da se obleče samozavestno v kopalke ali v kratke hlače! Ker vse imamo celulit! Ker je to normalno. . Srečna in zadovoljna sem! Razvijam se v osebo katero imam res rada in sem sebi na prvem mestu ❤️ . Influencer al kako se že napiše… whatever! Influencam na to, da se ženske kraljice počutite dobro v svojem telesu ❤️ . . #careless #lovemybody #thebiggestloser #healthylifestyle #happy

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Foto: Facebook