Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 12. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 12/08/2020

Dobro jutro, dober dan. Poglejmo, kam nas usmerjajo številke, da kar najbolje izkoristimo današnjo sredo.

»Čas je za prekinitev vzorcev delovanja, ki nas vežejo in obremenjujejo pri rasti in razvoju.«

Današnji dan je namen družini: družinskim zadevam in odnosom. Danes bo marsikdo v sebi prebudil čut za družino, za obnovo kakšne pretrgane osebne vezi in tudi za obnovo doma v materialnem smislu. Marsikdo brez družinskega okolja ne more živeti in delovati zato bo danes še toliko bolj močno začutil navezanost na družino, dom, rodbinsko tradicijo. V družinah z otroki bodo le-ti najpomembnejši. Kdor pa otrok nima oz. so ti odseljeni daleč stran, bo z veseljem poskrbel za sosedove in druge otroke. Skrb in izražanje ljubezni do otrok bosta danes zelo pomembni. Veliko nam bo pomenilo, da se vsi člani družine med seboj dobro razumemo in da je dom lepo in prijetno urejen. Svojo vdanost staršem, partnerju, otrokom lahko izkažemo tudi s kakšnimi izvirnimi, a uporabnimi darilci. 

Ob vsem zanimanju in ukvarjanju z družino bomo zelo težko uresničevali kakšne svoje ambicije, ki niso povezane z družino, saj se bodo v nas naselili občutki krivde takoj, ko bomo našim dragim odtegnili pozornost. Predvsem ženskim osebam: mamam na primer. Ne razočaranja in ne bolečina ne bosta tuji. Nase bomo namreč prevzemali tuja bremena in krivdo z mislijo, da jih moramo mi reševati. Bodimo pozorni na to, kaj se dogaja doma, kako se mi ob tem počutimo in razmislimo, kako se lahko otresemo tega vzorca. Odnose je treba preroditi, da postanejo kvalitetnejši in tako sebi nameniti svobodnejše delovanje in lažje uresničevanje lastnih želja.

Umirjen dan vam želim danes z obilo ljubezni tudi do sebe.  

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com