Domov Življenjski Stil Najboljši recept, ki takoj očisti in okrepi ledvice

Najboljši recept, ki takoj očisti in okrepi ledvice

S tem naravnim nasvetom boste hitro okrepili svoje ledvice in mehur, ju očistili in pospešili njuno delovanje. Preizkusite in se prepričajte sami!

Ledvice so zelo pomemben organ, ki mora dobro delovati, da lahko telo očisti vse strupene toksine. Za pravilno delovanje ledvice potrebujejo vitamine B2, B6 in magnezij. Nekatere rastline pa imajo takšno moč, da lahko zdravijo in krepijo ledvice in tudi mehur.

Med zdravilne rastline vsekakor spada netresk. Tega vsi poznamo tudi za zdravljenje vnetij ušes. Za ledvice in mehur pa lahko pripravite tudi zdravilen napitek. Potrebujete nekaj listov netreska, prelijte jih s skodelico vrele vode in pustite dve uri. Nato precedite in pijte po požirkih.

Regrat je znan kot naravno zdravilo tudi za ledvice in mehur. Deluje diuretično in krepi notranje organe. Čaj lahko pripravite iz regratove korenine. Prelijte nekaj sesekljanih koreninic z vrelo vodo, pustite eno uro, precedite in popijte.

Tudi peteršilj je odličen naravni diuretik, ki čisti ledvice in mehur ter odvaja odvečno vodo. Prelijte pest sesekljanega peteršilja z vrelo vodo, pustite 15 minut, nato pa popijte. Če vas motijo delci peteršilja, precedite.

Foto: Shutterstock