Kontaktirajte nas

Zabava

Kaj se dogaja z Damjanom Murkom? Takšnega ga še nismo videli …

Objavljeno

V redu

Naš štajerski slavček in zelo uspešen samopromotor Damjan Murko je tokrat svoje sledilce in oboževalce na družbenem omrežju Facebook in Instagram naravnost navdušil z zadnjo dodano fotografijo. Na njej je Damjan, kot ga še nismo videli in prav zares smo pogledali dvakrat!

Tak lepotec, tak šarmer, tako modno usklajeno izbrani kosi oblačil! Le kaj se dogaja z Murkom? Kriza srednjih let? Mi smo ga kar poklicali in vprašali, ali se je tako lepo uredil za kakšno posebno priložnost.

Urejenost je del mojega vsakdana. Zame je to tudi del posla in odgovornosti do publike, ki me spremlja. Izredno dobro se počutim v svoji koži in za nič na svetu je ne bi menjal. Zavedam se, da sem javna oseba in, da ljudje poslušajo z očmi, prej, ko se tega zavedaš lažje je peljati svoj posel, tudi v smeri imidž-a naprej. Moj stil, moja oblačila, moje življenje. Vse to in še več sporočam ljudem v mojih opravah. Sem to kar si potihem vsi želijo biti. Unikat!,” je samozavestno povedal Murko.

Vroči Murko, ni kaj! Poglejte si ga, zagotovo se boste strinjali z nami.

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals