Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 12. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 12. 9. 2020

Dobro jutro, dober dan na lepo soboto. Poglejmo, kaj nam prinaša.

Dovoljujem si, da vidim jasno in da vidim resnico.”

Števila današnjega dne nas bodo pri našem delovanju vzpodbujala k pravičnosti in k visokim moralnim vrednotam.  Mimo človeka v stiski bo marsikdo težje šel. Na svoja ramena bi si kaj hitro naložili veliko več odgovornosti, kot bi bilo potrebno.  Tako tudi nastale občutke krivde, če nam kaj spodleti, ali če nam ne uspe razrešiti kakšnega problema.  Nikakor nismo odgovorni  za ves svet. Vsak je sam odgovoren za svojo srečo. Naučiti se je treba selekcionirati, »kateri problemi so moji in kateri ne«.

Danes je treba paziti tudi na svoj denar.  Ravno družinski člani so lahko tisti, ki nam izmaknejo težko prisluženi denar.  Naj nam zasvetijo rdeče lučke: eno je pomagati, drugo pa pustiti se izkoriščati.

Ne prijateljem in ne družinskim članom se ne razdajajmo  sami od sebe.  Naj prosijo za pomoč. Če začutimo, da je meja prestopljena, je preprosto treba reči:«Ne.«

Tudi v službi se kažejo skrbi in težave. Lahko se nam dogodi, da postanemo žrtve spletk, glavni krivci za tuje napake in za njihova neprimerna dejanja in podtikanja. Včasih se je težko ali nemogoče ogniti preizkušnjam in razočaranjem. Pride tak dan in mine.

Danes najbolje naredimo, če dogajanja tiho opazujemo od strani, se ne zapletamo in počakamo, da minejo. Čisto preprosto.  Rešitev je tudi v neodvisnem in samostojnem delovanju.

Zaradi stresa se ne zatekati v odvisnosti. Za sprostitev današnjih napetosti bo koristila vadba borilnih veščin.

Po pameti danes!

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya