Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Konzervativna Jelena Rozga je šokirala z objavo fotografije na kateri je gola

Objavljeno

V redu

Saj to ni njen stil. Jelena Rozga je navdušila oboževalce, ko je na svojem Instagram profilu delila fotografijo v kopalkah.

Jelena Rozga (44) je na svojem profilu objavila fotografijo v kopalkah in zažgala Instagram. Zapeljivo je pozirala v morju v spodnjem delu kopalk in kratkem topu, pogled pa je razveselil njene sledilce na Instagramu. Po mnenju mnogih je pevka ena najlepših Hrvatic, s čimer se je sodeč po komentarjih pod fotografijo strinjalo veliko njenih znanih prijateljev.

‘Opa bato’, je komentirala njena kolegica, pevka Nina Badrić. ‘Naj’, je dodala Nika Turković. ‘Lepa si’, ‘Najlepša mačka’, so nekateri izmed številnih komplimentov, ki jih je prejela pod fotografijo. Verjetno je tak odziv tudi zato, ker Jelena Rozga za razliko od svojih kolegic, nikoli ni objavljala podobnih fotografij.

Zanimivo je, da je Rozga objavila tovrstno fotografijo, očitno se je tokrat odločila presenetiti svoje oboževalce. Skupaj s fotografijo, na kateri pozira v plitvini, je spremljevalcem zaželela ‘veselo nedeljo’.

Rozga je pred kratkim potrdila, da je trenutno srečno prosta, čeprav se je govorilo, da naj bi bila v zvezi s slavnim kuharjem Ivanom Pažaninom.

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals