Domov Zanimivosti Konzervativna Jelena Rozga je šokirala z objavo fotografije na kateri je gola

Konzervativna Jelena Rozga je šokirala z objavo fotografije na kateri je gola

Saj to ni njen stil. Jelena Rozga je navdušila oboževalce, ko je na svojem Instagram profilu delila fotografijo v kopalkah.

Jelena Rozga (44) je na svojem profilu objavila fotografijo v kopalkah in zažgala Instagram. Zapeljivo je pozirala v morju v spodnjem delu kopalk in kratkem topu, pogled pa je razveselil njene sledilce na Instagramu. Po mnenju mnogih je pevka ena najlepših Hrvatic, s čimer se je sodeč po komentarjih pod fotografijo strinjalo veliko njenih znanih prijateljev.

‘Opa bato’, je komentirala njena kolegica, pevka Nina Badrić. ‘Naj’, je dodala Nika Turković. ‘Lepa si’, ‘Najlepša mačka’, so nekateri izmed številnih komplimentov, ki jih je prejela pod fotografijo. Verjetno je tak odziv tudi zato, ker Jelena Rozga za razliko od svojih kolegic, nikoli ni objavljala podobnih fotografij.

Zanimivo je, da je Rozga objavila tovrstno fotografijo, očitno se je tokrat odločila presenetiti svoje oboževalce. Skupaj s fotografijo, na kateri pozira v plitvini, je spremljevalcem zaželela ‘veselo nedeljo’.

Rozga je pred kratkim potrdila, da je trenutno srečno prosta, čeprav se je govorilo, da naj bi bila v zvezi s slavnim kuharjem Ivanom Pažaninom.