Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Aleš jezno razkril, zakaj je v resnici v šovu. Dovolj ima …

Objavljeno

V redu

Njegovo priznanje vas bo zagotovo zelo presenetilo.

Bivši glava družine Aleš je ob prebiranju časopisa Kmečki list, ki ga za tekmovalce šova pripravljajo ustvarjalci šova, postal zelo jezen. V njem je namreč pisalo, da je izpadla tekmovalka Valerija, dejala, da govori eno, dela pa drugo. Monika se je pohecala, da očitno taktizira.

A za Aleša je bilo to dovolj, v kamero je jezno dejal: »Jaz da taktiziram? Jaz sem šokiran! Ona je taktizirala, sedaj pa vidimo, kje je pristala!«

Dodal je še, da ji je prav on dal zadnji kamenček, ki jo je napotil v areno in nato domov.

Razjezilo pa ga je tudi, da naj bi Valerija dejala, da je vsak dan govoril, da želi iti domov, v resnici pa naj si tega ne bi želel. Ostali tekmovalci so ga mirili, češ, naj si ne žene k srcu, a ni mogel.

»Jaz sem vam že povedal, moj namen ni zmagati, moj namen je neka nova dogodivščina in to je to. Upam, da čim prej grem, danes me izglasujte za prvega dvobojevalca,« je užaljeno dejal.

Ga bodo sotekmovalci poslušali? Bo Aleš prvi dvobojevalec?

Vse novice Alešu niso bile všeč …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) končno razkrila svojo dobro varovano skrivnost

Objavljeno

V redu

Avtor

Odločila se je, da je čas, da ga pokaže …

Zagotovo se še spomnite Nine Jug, ki smo jo gledali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. Njena zveza z Domnom, ki sta se tam spoznala, se ni obnesla, Nina je svojo srečo našla drugje. Zelo kmalu potem ko so kamere ugasnile, je namreč spoznala moškega, s katerim je še danes in s katerim načrtujeta, da bosta v kratkem zaživela skupaj.

»Vidiva se vsak dan, uživava življenje, kolikor se le da, mogoče včasih malo preveč,,« je razkrila za Metropolitan.si, dodala pa, da veliko o njemu ne bo povedala, saj ne želi, da preveč govori o njuni zvezi. Razkrila je, da mu je ime Nejc in da je z njim ponovno začela verjeti v pravo ljubezen.

Nina in njen Nejc (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals