Numerološka analiza imena: Enej

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ime Enej ima vibracijo števila 16, ki v sebi nosi izrazito duhovno energijo. Le-ta kar kliče po duhovni rasti in nujnosti osebnega razvoja. Ta energija resnično prinaša vse mogoče. Po eni strani iluzije, prevare, slepila, po drugi dober stik z ljudmi, dobroto, iskrenost, po tretji pa različne, res pisane težave in izzive na zasebnem in službenem področju. Enej ima resnično veliko opraviti s seboj. Veliki uspehi zahtevajo veliko vložka v znanje, sodelovanje, učenje, organiziranje in delo,…

Eneja zanimajo človeške globine, duhovno področje, vse, kar se nanaša na mistiko. Vsa znanja s pridom uporablja v svojem življenju. Ima ogromno notranje energije, le paziti mora na redno sproščanje notranjih napetosti. Stik z naravo mu izredno pomaga.

Prirojena mu je sposobnost zdravljenja, prenavljanja in preoblikovanja praktično vsega obstoječega na tem svetu: idej, ljudi, narave, okolja, prostorov, zgradb, podjetij,….Pri svojem delovanju naj pazi le, da ne izdaja svojih skrivnosti.

Vpliv števila v imenu ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice