Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 12. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 12/10/2020

Dobro jutro, dober , pa je vikend za nami in že je tu »dolg« ponedeljek. 

“Povečaj sebe v svojem svetu. Več te bo, večji bo.”

Tjaša Dorelay

Vpliv današnjega dne zna biti malce neugoden za vse tiste, ki smo močno vpeti v družinsko in službeno okolje.  Brez občutkov krivde si priskrbimo dan dopusta ali nekaj svobodnih uric. Danes namreč  lahko z marljivim delom na svojem hobbyju celo kaj postrani zaslužimo. Počnimo stvari, ki nam ugajajo in ki nas neskončno osrečujejo. Morda je to pisanje, oblikovanje nakita ali posodic iz gline, slikanje in risanje, šivanje, vezenje in tako naprej. Naše stvaritve namreč danes lahko uspemo celo prodati. Opozarjajmo nase in na svoje hobbyje, za pomoč pa prosimo žensko osebo.

Ne prevzemati bremen drugih ljudi in jih reševati.

Poglejmo širšo sliko. Poglejmo na situacije iz različnih perspektiv.

Pazimo na cesti in previdno upravljajmo strojno mehanizacijo. Kaže se možnost okvar strojnih naprav.

Danes je treba paziti, da ne zapademo v čustveno pogojene nakupe, ker bi nam bilo lahko kasneje žal.

Prepuščanje trenutnemu razpoloženju in lenarjenje danes ne prideta v poštev.

Dan je primeren za post ali dieto in na splošno za ukvarjanje s svojim zdravjem.

Ugoden začetek delovnega tedna vam želim.

Vaša numerologinja

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya