Čistilka iz Najinih mostov je slavna igralka

<div id="midasWidget__r92"></div>

Spremljate serijo Najini mostovi? Potem ste že spoznali nov lik v seriji, čistilko Selmo, ki skrbi za čistočo prostorov razvpitega podjetja Baron. Prestrašeno in zadržano Selmo upodablja znana srbska igralka Mina Manojlović Vodušek, ki zadnja leta niza kariere korake tudi v Sloveniji.

Mlado igralko so minule desetletne izkušnje iz sveta igre predvsem prizemljile, po šolanju je namreč na svoj poklic gledala sila sanjavo. »Ko sem prišla iz akademije, sem mislila, da vsi samo mene čakajo in da bo vse moje, ampak to seveda ne gre tako,« je v intervjuju za slovensko casting agencijo priznala Mina in v nadaljevanju pojasnila, da jo pri njenem poklicu najbolj motivira ljubezen do igre.

»Bila sem stara šest let ali pa sem bila celo mlajša, ko sem sklenila, da bom igralka in ta vera me je spremljala ves čas – še vedno me, čeprav nikoli ni bilo težje dobiti delo, kot sedaj. Vse to mi predstavlja ljubezen, strast, življenje, beg od realnosti … to je nekaj, kar ljubim in pri čemer se najboljše počutim.«

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice