Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Staša

Numerološka analiza imena: Staša

Ime Staša vibrira s številom 12, ki je neugodno število, zato Stašo skozi življenjske izkušnje vzpodbuja h krepitvi samozavesti in zmanjševanju občutkov krivde.

V številu 12 enica kaže na to, da Staša trmasto vztraja pri svojem, dvojka pa se pusti čustveno zmesti, torej se nanjo lahko vpliva. Z lahkoto se jo lahko prepriča.

Seštevek števil 1 in 2 je 3, ki je vibracija izražanja in iskanja stikov, družabnosti, tovarištva, nadarjenosti, kreativnosti, komunikacije, ekstrovertiranosti, vsestranske nadarjenosti, širokega obzorja in izjemne vdanosti družini, tudi bratom in sestram, če jih ima.

Ker vibracija 3 kaže izjemno vdanost družini, bratom, sestram,…, občutki krivde največkrat nastanejo ravno v interakciji z njimi. Staša na svoja ramena naloži veliko več odgovornosti, kot bi bilo treba. Za vse se čuti odgovorna, iz vseh težav (svojih in tujih) išče rešitve in velikokrat deluje kot glavni krivec, če se problemi ne rešijo.

Ne glede na to, koliko zasluži, se vedno najde nekdo, ki porabi njen denar. Velikokrat so to ravno njeni družinski člani. A tega se sploh ne zaveda. S tem, ko nenehno skuša pomagati drugim, pozablja nase.

V partnerstvu je število 12 število prilagajanja in podrejenega položaja.

Vpliv tega števila ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya