Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tanja Žagar iskreno spregovorila, kakšen negativen pečat ji je pustil dogodek izpred mnogih let

Objavljeno

V redu

Oglasila se je svojim oboževalcem in jim zaupala zgodbo, ki se je zgodila pred tridesetimi leti.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je tokrat v svoji objavi, ki jo je delila med številne spletne oboževalce, dotaknila dogodka iz daljne preteklosti. Razkrila je, zakaj mnogo let ni mogla jesti orehov.

»Kako se pa tega dogodka v živo spomnim!Kot bi bilo včeraj. Pa je od tega že več kot trideset let. Bili smo pri moji babici na Štajerskem.Na balkonu je imela ogromno orehov in ker sem jih jaz oboževala, sem večino dneva seveda preživela prav tam na tistem balkonu. Dialog moje mami in moje babice (njene mame), pa je zvenel takole.
Moja mami: “Tančiiiii pridi dol, dovolj je bilo orehov, ker ti bo slabo”.
Babi:” Pusti otroka, naj jih je, če ji paše”.
Moja mami: “Taaaaančiiiii zdaj je pa res dovolj orehov, slabo ti bo”!
Babi: “Pa pusti otroka no, če ima tako rada orehe, naj jih poje”.
In tako sta ponavljali kar nekaj časa…
Ampak, kaj, ko pa je res, da mame že vedo!!!
In od takrat orehov kar nekaj časa videti nisem mogla. Sem se jih očitno na babičinem balkonu najedla za naprej in za nazaj. Seveda jih po tridesetih letih spet noro obožujem, le da imam zdaj pravo mero, saj mi v mislih še vedno odzvanjajo besede moje mame
,« je zapisala.

Se strinjate, da imajo mame vedno prav?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ojoj, kaj se dogaja z Rifletom? To smo izvedeli …

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je, kaj se mu je zgodilo in kako je sedaj.

Priljubljeni slovenski igralec Janez Hočevar Rifle je za revijo Lady spregovoril o svojem zdravstvenem stanju.

Brez vseh opozoril me je nekega lepega dne ‘prtegnu možganski kapič’.  Z ženo Majo sva, kot je najina navada ob koncih tedna, pripravljala kosilo. V nekem trenutku me je za kuhinjskim pultom obšla slabost, sesedel sem se in leva stran me enostavno ni več ubogala. Roka in noga sta šli v nasprotju z mojimi željami povsem po svoje. Drugega pa ni bilo, govoril sem povsem normalno. Ker ne maram težav in sem verjel, da bo kmalu vse tako, kot je bilo prej, sem Majo prepričal, da grem samo malo počivat. Žal naslednji dan ni bilo nič bolje, zato me je brez pregovarjanja odpeljala na urgenco,« je pojasnil za omenjeno revijo in razkril, da je bil s škofjeloške urgence prepeljan na nevrološko kliniko, kjer je preživel štirinajst dni. Po zdravljenju je odšel še v zdravilišče in kot je še pojasnil, se je od tam vrnil kot nov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Se spomnite Tajči? Tako je pevka videti danes

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim se je oglasila preko družbenega omrežja.

Nekoč zelo priljubljena hrvaška pevka Tajči, Tatjana Cameron, je na svoj Instagram račun dodala družinsko fotografijo, s katero je pokazala, kako veliki so že njeni trije sinovi, Evan, Dante in Blais, pokazala pa je tudi, da je sama še vedno videti zelo mladostno.

Pevka se je pred leti preselila v ZDA, še vedno pa rada obiskuje svojo rodno Hrvaško, kjer živi njena mati.

“Tako je videti popolna sreča: moja mama in moji otroci na enem kraju, in to na zelo posebnem kraju,« je zapisala pevka, ki je vdova, ob lepi družinski fotografiji.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je on srčni izbranec Nataše Pirc Musar?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da jo njen mož podpira.

Nekdanja televizijska voditeljica, informacijska pooblaščenka in odvetnica Nataša Pirc Musar, je te dni javnost seznanila s kandidaturo za predsednico Slovenije. kot pa poročajo mediji, je Aleš Musar svojo ženo ob tem popolnoma podprl in bo vključen tudi v njeno kampanjo, bo vodja volilnega štaba.

Kot piše portal metropolitan, sta zakonca »v zadnjem obdobju največ skupnega časa preživela v primestni vili, imenovani Ruska dača, ki stoji v Zgornjih Gameljnah pri Ljubljani. Opremila sta jo zelo skrbno, v njej ima vsak predmet svojo zgodbo. Velik poudarek sta dala predvsem izbranim slikam, ki so Aleševa velika ljubezen.«

Par ima tudi sina Maksa, ki še pridno študira.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals