Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 13. 1. 2021

  • Avtor: Asya
  • 13/01/2021

»Ko se potopiš vase, boš našel bogat svet, ki ustvarja vse to, kar vidiš v svetu zunaj sebe.«

Tjaša Dorelay

Današnja postavitev števil je ugodna za vse tiste, ki želite izraziti svojo individualnost, ki si želite uspeha in samopotrditve. Če čutite izjemno strast do nečesa in željo ali potrebo, da vam uspe, danes je idealen dan, da v svoje delo, projekte, kakršnekoli aktivnosti, doma ali v službi, vpeljete spremembe in novosti. Bodite pogumni in ustvarjalni. Odličen dan je za nove začetke v poslovanju in vodenju, pravzaprav na vseh področjih, kjer je potrebno uvesti nov sistem in red.

Energija števila 13 deluje izjemno silovito. Lahko se zgodi, da doživimo nenadno uničenje nečesa, kar ni dobro in s tem dobimo prostor za nove možnosti. Danes bomo imeli tudi možnost svoje slabosti spremeniti v vrline z vestnostjo, doslednostjo in zanesljivostjo. Vsi, ki ste kakorkoli povezani z medicino, danes imate čudovito priložnost, da poskrbite za spremembe na tem področju.

Bioritem dneva bo na nas vplival tako, da si bomo ob vsem, kar bomo počeli, želeli neverjetno veliko svobode. Marsikdo bo občutil nemir in vznemirjenost ob izredni aktivnosti in želji, da si svoje življenje naredi lepše in boljše.

Uspešen dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya