Domov Zanimivosti Znana slovenska komedijantka ostro o cepljenju

Znana slovenska komedijantka ostro o cepljenju

Javno se je izpostavila, ko je vsem povedala, kaj si misli o cepljenju.

Slovenska stand-up komičarka Martina Ipša je zaskrbljena in to je javno izrazila tudi na družbenem omrežju Facebook, ko je zapisala nekaj besed o cepljenju.

Med tem ko mi bluzimo umre vsak dan avtobus ljudi. In priznam da me ta številka pošteno mori. Ma saj je vseeno pravijo, ker imajo pridružene bolezni, ampak saj so to od nekoga starši, dedki, babice ali njihove ljubezni.

Samo rada bi da se konča. Med nami je vse manj smeha in sreče. Vse več je lakote, revščine, nezaposlenosti in še huje bo, če bomo pustili da se to sranje vleče.

Zato se bom cepila, ker se to mora končati. In ja saj vem kaj zdaj sledi, zato dovolite mi da si rečem kar sama. Sem ovca in kura. Zaslepljena, neumna in prodana.

Dragi moji mislite kar hočete o meni, ampak jaz bom zaupala stroki. Ker grem k njim tudi ko imam zlom na roki. Zato se cepim za tiste, ki se ne smejo ker imajo kake bolezni. Če pa slučajno umrem zaradi cepiva in reakcije, pa vam povem da mi je to ljubše, kot pa da umre kak resno bolan otrok, zaradi moje neakcije.,« je med drugim zapisala v svojem daljšem zapisu.

Na njen zapis so se odzvali številni. Nekateri so se z njo strinjali in ji čestitali, ker je javno spregovorila, spet drugi pa so izrazili neodobravanje.

Celoten zapis boste našli spodaj.

Oda cepljenjuNe bom se cepila je zakričala in se od gnusa stresla po celem telesu, ne zaupam tem kvazi znanstvenikom…

Objavil/a Martina Ipša dne Torek, 12. januar 2021

Foto: Facebook