Domov Zabava Pri Darji Tomažin doma morala ukrepati policija! Kaj se dogaja?

Pri Darji Tomažin doma morala ukrepati policija! Kaj se dogaja?

Nekdo ji spet uničuje lastnino, še več, pred hišo ponoči razgraja in ji kaže golo zadnjico! Kaj se dogaja obrazu resničnostnega šova?

Saj se še spomnite Darje Tomažin, ki smo jo spremljali v šovu Kmetija, kasneje pa še v romantični oddaji Ljubezen po domače? O njej že dolgo nismo nič slišali, sedaj pa je spletnim prijateljem zaupala, da ima težave na posestvu, ki je znano tudi kot konjeniška kmetija Bistra. Nočni nemir ji namreč kali znanec, ki ji je razdejal posestvo, kot je pojasnila, je uničeval lastnino, vinjen razgrajal, iz avta predvajal glasno glasbo in ji kazal zadnjo plat. Ker se nepridiprava boji, je poklicala policijo, ki ga je k sreči še ujela pri razgrajanju.

Kot je moč razbrati iz spletne komunikacije pod objavo, je težava nastopila zaradi uporabe poti, ki se nahaja na Darjinem posestvu, zaslediti je namreč očitek, da Tomažinova zapira javno pot. »Pot ni javna, ne služnostna. Če bi pa bila, naj pa bi pot bila za poštene ljudi in za tiste, ki spoštujejo in se pošteno vozijo po njej. Pot ni za to, da jo izkoriščaš in zanalašč nabijaš glasbo ob 1.30 h in plešeš ter mi kažeš zadnjico in mečeš steklenice na okoli,« pa je svoj vidik pojasnila Darja.

Foto: POP TV