Domov Zanimivosti Samski Ambrož razkril: Kaj se dogaja z domom, ki sta ga gradila...

Samski Ambrož razkril: Kaj se dogaja z domom, ki sta ga gradila skupaj z Nino?

Ljubezni ni več, kaj pa dom, ki sta ga obnavljala? Ambrož je povedal takšno resnico …

Eden izmed bolj priljubljenih tekmovalcev letošnjega šova Kmetija, Ambrož Vahen Kralj, je ponovno samski. Njegova zveza s Štajerko in prav tako tekmovalko Kmetije, Nino Radi, se ni obnesla, pa četudi so mnogi oboževalci zanju držali pesti in se veselili njune ljubezni.

Preko družbenih omrežij smo že spremljali, kako Ambrož pridno obnavlja hiško njegovih staršev, v kateri naj bi zaživela skupaj z Nino in si ustvarila družino. Kako pa je s tem sedaj, ko sta zvezo prekinila?

Ambrož je za portal BumNovice.si pojasnil: «Ja z hiško napredujem… koliko le imam časa, se posvečam tudi svojemu delu -polaganju ploščič. Za hiško so že določene stvari kupljene. Kuhinja je že kupljena, ameriški hladilnik, pomivalni stroj, pralni stroj, pečica, mikrovalovka in sesalec in še par drobnarij. Čakam zdaj lepo vreme, da bomo imeli vsaj 14 dni plusa, da zabetoniramo plato in na novo streho gor. Električarji in vodovodarji so že organizirani, tako da vreme nam malo nagaja,.«

Pa se bo v obnovljeno hiško preselil kljub temu, da je samski? »Ja, seveda. To hišo rihtam za sebe, saj sem vedno hrepenel po tem kraju, kjer jo imam,« je pojasnil.

Držimo pesti, da bo vse potekalo čim bolj po načrtih in da bomo že malu lahko občudovali njegov novi dom! Seveda pa mu želimo tudi, da ga bo delil še s kom …

Instagram zgodba Ambroža – utrinek obnove hiške, ki jo je delil že pred časom. (posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO