Kontaktirajte nas

Zabava

Zvezdnik šova Lepotice in geniji je bil brezdomec. Tako žalostna je njegova zgodba …

Objavljeno

V redu

Karlo ima za seboj težko življenjsko zgodbo, ki vas bo močno ganila. Spal je na klopeh v parkih, bil je lačen, premražen, a je vseeno pridno obiskoval fakulteto.

Ni vsem mladostnikom toplo postlano. Nekateri se denimo morajo zaradi družinskih razmer že zelo kmalu soočiti s kruto platjo življenja. Eden izmed njih je tudi Karlo Maximillian Vuković, ki ga lahko na POP TV spremljate v hrvaškem šovu Lepotice in geniji. Čeprav ob mladi modrec pred drugimi ne govori o svoji preteklosti, je resnica ta, da je kot 21-letnik pristal na cesti.

Sprva je bilo zelo težko, saj je moral spati kar na klopi v parku ali pa se je zatekel v kakšen vagon, na parkirišče ali garažo. Za nakup lepinje je prosjačil ali zbiral steklenice. Sčasoma si je našel zavetje in kot je pojasnil hrvaškim medijem, je tam pridno študiral, da bi si lahko ustvaril boljšo prihodnost.

»Živel sem na podstrešju razpadajoče hiše, tam sem si za silo uredil prostor. Živel sem brez elektrike, vodo pa sem dobival v bližnji restavraciji. Imel sem svoj mir, to mi je bilo najbolj pomembno. Bral in učil sem se v soju sveče, zvečer pa sem si za nekaj kun privoščil lepinjo s pekočo omako,« je hrvaškim medijem pojasnil Karlo, ki mu je kasneje na pomoč priskočila vodja zavetišča, saj mu je, ko je izvedela za njegovo situacijo, pomagala urediti namestitev v študentskem domu.

Foto: Nova TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals