Domov Zanimivosti Žalostno: Mnogo prezgodaj se je poslovil še en zelo znani mladi slovenski...

Žalostno: Mnogo prezgodaj se je poslovil še en zelo znani mladi slovenski glasbenik

Bil je član zelo priljubljene glasbene skupine …

V javnosti je odjeknila vest, da je po hudi bolezni izgubil bitko za življenje mladi glasbenik Matjaž Alič Ramon, star je bil šele 44 let.

»Minulo noč se je po hudi bolezni poslovil Matjaž Alič, ki je bil med prijatelji in znanci znan po vzdevku Ramon. Poznali ga niso samo ljubitelji rocka v domači Idriji ampak po vsej Sloveniji, saj je bil nepogrešljiv član zasedbe Zablujena generacija. Pomembno sled je pustil tudi kot podjetnik v panogi kartonaže, v kateri je nadaljeval družinsko podjetniško tradicijo.,« piše idrija.com.

Kot član skupine Zablujene generacije je nastopal po Sloveniji in tudi onkraj meja.

»Prvi trije albumi Fajht, Pank zabloda in Ultra zajemajo obdobje, ko je bend prekrižaril vsa pomembnejša koncertna prizorišča v Sloveniji ter se podal na turnejo po Nizozemski in Nemčiji. Albuma Pozitiv vabrejšan ter Pop idoli pa sta nakazovala, da je bila četverica zrela za nekaj več. Albumu Pozitiv vabrejšan je z zlato naklado uspelo to, kar v Sloveniji po Pankrtih ni uspelo še nikomur – pankrock vibracije so približali širšemu krogu poslušalstva ter hkrati obdržali pokončno držo in trezno razmišljanje. še poroča omenjeni portal.

Foto: pexels.com