Domov Zabava Znana Slovenka o POP TV-ju razkrila takšna dejstva

Znana Slovenka o POP TV-ju razkrila takšna dejstva

Iskreno je spregovorila o tem, da se ji je zaradi POP TV-ja pred leti življenje zelo spremenilo.

Znana resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec, gledali smo jo lahko v različnih šovih, je bila gosta v podkastu na portalu 24ur.com. Z voditeljem Alenom Podlesnikom sta spregovorila o vsem, o resničnostnih šovih, o platformi OnlyFans in tudi o tem, kakšnega moškega si želi.

Ksenija se je na to temo oglasila tudi na Instagramu in iskreno povedala, da ji je POP TV spremenil življenje.

»POP TV je televizija , ki mi je odprla vrata v medijski svet , svet televizije. Leta 2015 se je moje življenje zelo spremenilo … postala sem javna osebnost , postala sem po-znana po dobrem in po slabem … bila sem se premlada da bi lahko čez vsa ta leta korakala BREZ NAPAK , pa vendar – na napakah se UČIMO in postajamo BOLJŠI ! In napake bomo delali celo življenje . To je bilo leto ko sem prvič zakorakala pred kamere v resnicnostni show . Da skrajsam , zelela bi se samo ZAHVALITI za ta “odskok” med znane osebnosti in prepoznavnost. Ceprav sem naprej nadaljevala sama – sem kljub temu cez nekatere showe ostala povezana z POP-TV jem ki je bil se vedno del mene in tudi vecji del odgovornosti zame,« je zapisala in dodala, da zaključuje s sodelovanjem v resničnstnih šovih.

»TO JE TO od mene – gledate pa moj zadnji ( udelezen ) show GOSPODIN SAVRŠENI – kot sem obljubila sami sebi se v SHOW programe već ne bom vrnila – definitvno pa bomo se kdaj Kej prekomentirali skupaj kot danes je še zapisala.

Foto: Facebook