Domov Zanimivosti Priyanka Chopra iskreno o zlorabi

Priyanka Chopra iskreno o zlorabi

Slavna igralka je bila zlorabljena, slavni režiser je zahteval, da si poveča zadnjico in prsi.

Indijska igralka, ki je leta 2000 zmagala na izboru za Miss sveta, Priyanka Chopra (38), zvezda televizijske serije ‘Quantico’ in filma ‘Reševalna služba’ ter žena pevca Nicka Jonasa (28), je napisala avtobiografijo, v kateri je razkrila doslej neznane podrobnosti o svojem življenju.
V svoji avtobiografiji ‘Nedokončano’ je spregovorila o nasilju med vrstniki, o operacijah nosu, zaradi katerih so jo imenovali ‘Plastična Chopra’ in o zadregah s hollywoodskim režiserjem.

Danes je znana kot ena najlepših žensk na svetu, v minimalnem topu krasi naslovnico britanske izdaje revije Elle za marec, na začetku kariere pa so ji svetovali številne plastične operacije, da bi ji izboljšale videz. O eni od teh neprijetnih izkušenj je pisala v svoji avtobiografiji: “Režiser mi je naročil, naj vstanem s stola in se obrnem okoli svoje osi. Potem, ko sem to storila je nekaj časa strmel vame in mi predlagal, naj si povečam prsi, popravim čeljust in dodam nekaj volumna na zadnjici. Rekel je, da pozna odličnega zdravnika v Los Angelesu, kamor bi lahko šla. Zgrožena sem zapustila njegovo pisarno. A vendar sem se spraševala, a ima prav? Ali res ne bom uspela, če ne popravim lastnega telesa? Dolgo sem se spraševala ali sem sploh primerna za igranje, dvomila sem vase. Videla sem se drugače, obremenjeno, nesamozavestno, sem res tako majhna in nepomembna

Priyanka Chopra in njen mož.

Resda je morala opravilti plastično operacijo, a ne, da bi uspela v Hollywoodu. Potem, ko je ta čudovita Indijka leta 2000 osvojila naslov Miss sveta, je celo leto potovala in se z ene od poti vrnila prehlajena. Med pregledom so zdravniki ugotovili, da se je prehlad spremenil v močno okužbo sinusov in da je v nosni votlini polip, ki ga morajo nujno odstraniti.

“Počutila sem se slabo, tuje. Vsakič, ko sem se pogledala v ogledalo, sem zagledala neznanko. Mislila sem, da si nikoli več ne bom opomogla in povrnila izgubljenega zaupanja. Moja boleča izkušnja je postala javna stvar in začeli so me klicati ‘Plastična Chopra,’ še pove.

Po neprijetnih izkušnjah se je celo za nekaj časa vrnila v Indijo. A na koncu sta prava volja in prava lepotica vendar zmagali. Poleg uspešne filmske kariere ima čudovitega moža, deset let mlajšega pevca Nicka Jonasa, ki jo brezpogojno podpira, posveča pa se tudi svoji humanitarni organizaciji ‘Fundacija Priyanka Chopra za zdravje in izobraževanje’, s pomočjo katere se bori za boljše pogoje in življenje revnih otrok v svoji rodni Indiji.

Foto: ELLE, Instagram