Connect with us

Zabava

Ugodno oddam sina: To je fant, ki ga ljubi Isabella

Published

on

Njuna ljubezenska zgodba se je pričela pisati, ko je Isabella štela 15 let.

Če spremljate drugo sezono hrvaškega šova Ugodno oddam sina, potem dobro veste, v kakšni stiski se je znašla Ivana Isabella, ki so jo javno obtožili, da se je šova udeležila kljub temu, da je v ljubezenskem razmerju. Slednje je razkrila sotekmovalka Patricija, sledile pa so viharne peripetije, ki so jih v objektiv ujeli ustvarjalci šova.

Isabella je sicer v šovu jasno in glasno povedala, da nikoli ne bi prišla k Josipu Kotlarju, če bi imela doma fanta. Prav tako je poudarila, da ne bi nikoli odšla v šov, če bi bila v razmerju. Je pa po koncu predvajanja resničnostne oddaje svojim sledilcem na družbenem omrežju razkrila, da je v srečnem razmerju s fantom, ki ga je spoznala v času guljenja šolskih klopi. Kot je pojasnila, so se njune poti zaradi njene strahopetnosti razšle, a so se vsa čustva vrnila, ko sta se decembra 2018 znova srečala. Parček je od tedaj v resnem razmerju, kako srečna sta, pa si lahko pogledate na spodnjih utrinkih, ki jih objavljata na družbenem omrežju.

Foto: @loveshot.byadriana

Zabava

Kaj?! Bo Gregor Čeglaj vstopil v ta resničnostni šov?

Published

on

Tudi vi boste zelo presenečeni, ko boste prebrali, kaj se mu obeta …

Gregorja Čeglaja smo spremljali v prvi sezoni šova Sanjski moški, nato pa je kmalu sprejel odločitev, da za nekaj časa odide k svojemu bratu dvojčku Urošu v ZDA.

Gregor, ki je večkrat pokazal, kako uživa in kako živi svoje sanje, se je zadnje čase le poredkoma javil preko družbenih omrežij. Zato pa so se njegovi oboževalci in prijatelji toliko bolj razveselili, ko se je ponovno oglasil

Je pa imel tokrat prav posebno novico, pokazal je namreč, da ga vabijo v nov resničnostni šov. Pisala mu je producentka hrvaške televizije, zanimalo pa jo je, ali bi bil pripravljen sodelovati v hrvaškem ljubezenskem resničnostnem šovu.

»Trenutno delamo na enem ljubezenskem šovu, ampak vidim, da si v Ameriki, vseeno me zanima, če si zainteresiran za kaj takšnega? Ali imaš sploh čas za to,« mu je napisala.

Gregor pa je na to svojim spletnim prijateljem odgovoril le: »Lassie se vrača«

Ali to pomeni, da bo ponudbo sprejel?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Silvo (Super par) ima dovolj: Pobesnel bo zaradi tega, nekateri bodo jokali

Published

on

Nova oddaja bo šokirala tako nekatere tekmovalce kot tudi gledalce …

V naslednji oddaji šova Super par bomo lahko videli zelo nenavaden izziv, ki pa bo povzročil veliko negativnih čustev. Silvo bo zelo jezen, prav tako Melita. Eva bo popolnoma šokirana in ne bo želela sodelovati. Indira, Matic, Ajda in Luka bodo poskušali opravičiti svoja dejanja.

Mnogi tekmovalci bodo zaradi izziva jokali, nekateri bodo razočarani, spet drugi bodo želeli odnehati. Melita pa bo pred kamero jezno dejala: »Sedaj vidim, da je Silvo imel prav, ko je od začetka govoril, da glavna šefica tega krdela je Indira!«

Kaj se bo dogajalo? Kmalu bo znano vse …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Golob v avtu popolnoma šokiral to znano Slovenko. Kaj se je dogajalo?

Published

on

Pokazala je posnetek in popolnoma šokirana pojasnila, kar se je zgodilo.

Priljubljena spletna vplivnica, ki jo trenutno tudi spremljamo v resničnostnem šovu Super par, Eva Centrih, je doživela popoln šok. Ko je prišla na parkirišče priljubljene restavracije s hitro prehrano, je v avtu neznanca opazila goloba.

»Jaz gledam, kaj se tukaj nekaj premika, človek ima v avtu goloba,« je zaprepadeno dejala in se nato spraševala, ali je morda njegov ljubljenček, ali pa ga je v avto zaprl nehote.

»Bogi, meni se prav smili,« je še dodala.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals