Kontaktirajte nas

Zabava

Ugodno oddam sina: To je fant, ki ga ljubi Isabella

Objavljeno

V redu

Njuna ljubezenska zgodba se je pričela pisati, ko je Isabella štela 15 let.

Če spremljate drugo sezono hrvaškega šova Ugodno oddam sina, potem dobro veste, v kakšni stiski se je znašla Ivana Isabella, ki so jo javno obtožili, da se je šova udeležila kljub temu, da je v ljubezenskem razmerju. Slednje je razkrila sotekmovalka Patricija, sledile pa so viharne peripetije, ki so jih v objektiv ujeli ustvarjalci šova.

Isabella je sicer v šovu jasno in glasno povedala, da nikoli ne bi prišla k Josipu Kotlarju, če bi imela doma fanta. Prav tako je poudarila, da ne bi nikoli odšla v šov, če bi bila v razmerju. Je pa po koncu predvajanja resničnostne oddaje svojim sledilcem na družbenem omrežju razkrila, da je v srečnem razmerju s fantom, ki ga je spoznala v času guljenja šolskih klopi. Kot je pojasnila, so se njune poti zaradi njene strahopetnosti razšle, a so se vsa čustva vrnila, ko sta se decembra 2018 znova srečala. Parček je od tedaj v resnem razmerju, kako srečna sta, pa si lahko pogledate na spodnjih utrinkih, ki jih objavljata na družbenem omrežju.

Foto: @loveshot.byadriana

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals