Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marjetka Vovk iskreno spregovorila o težavah v življenju

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka in učiteljica glasbe Metka Vovk, ki jo poznamo tudi iz dua Maraaya, je te dni zelo navdušena. Prihaja nova pesem in že komaj čaka, da jo predstavi svojim oboževalcem. Kot je že najavila na družbenem omrežju, novi hit prihaja v ponedeljek.

Je pa pred kratkim iskreno spregovorila tudi o življenju, ki ni vedno le rožnato. Tako kot vsi, ima tudi ona v življenju vzpone in padce.

»Vedno poskušam na stvari pogledat iz pozitivne strani! 💜Samo enkrat živim in vedno lažji je moj korak! 💙Seveda naletim na težave, ovire in padce, to je življenje. Po drugi strani pa zaupam, da mi življenje na poti ponuja tisto kar rabim, da lahko z leti postajam vedno bolj JAZ! ❤️💜Hvaležna za vsak dan posebej,« je zapisala simpatična pevka in dodala tudi čudovito fotografijo, iz katere se smeji.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno presenetil s takšno čudovito novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni so se razveselili te lepe novice, ki jo je pevec objavil tudi preko družbenih omrežij.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je svoje številne oboževalce končno spet razveselil z zares čudovito novico. Najprej je o tem samo namignil, nato pa razkril nekaj več.

»Vzel bom sapo spet, ker prelep je svet, da bi se utopil, sebe izgubil,« je zapisal na fotografijo, ki jo je objavil in pripisal: » …kmalu … nova pesem«

View this post on Instagram

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Že kmalu pa presenetil še s posnetkom, s katerim je namignil, kako bo nova pesem zvenela.

Mi že komaj čakamo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, da živi svoje sanje. To doživlja ta trenutek

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja televizijska voditeljica je pokazala, kaj se ji trenutno dogaja.

Trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov Saša Einsiedler je s svojimi spletnimi prijatelji delila zanimivo fotografijo. Sklepamo, da se je odpravila na jadranje, saj je pripisala: »Jadranje. Življenje je lepo.«

Je pa Einsiedlerjeva dodala tudi ključnik #živimsvojesanje, po čeme pa sklepamo, da je bilo jadranje nekaj, kar si je očitno želela doživeti.

Želimo ji mirno morje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, Renata Bohinc pokazala, koga tako ljubeče objema

Objavljeno

V redu

Avtor

Bivša žena Primoža Peterke je objavila fotografijo, ki pove več kot tisoč besed.

Nekdanji model in mis Slovenije Renata Bohinc, se preko družbenega omrežja Instagram vse bolj uveljavlja tudi kot spletna vplivnica. Njene objave imajo iz dneva v dan več všečkov.

Zadnja fotografija, ki jo je objavila, je seveda privabila številne poglede, na njej je s svojim pasjim prijateljem, za katerega je že pred časom priznala, da jim pomeni zelo veliko in da ga obravnavajo kot družinskega člana.

»Objem je vreden več, kot tisoč besed. ZAK,« je pripisala poleg fotografije, s katere se ljubeče smehlja.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals