Kontaktirajte nas

Zabava

MasterChef: Študentko korona pahnila v proizvodnjo

Objavljeno

V redu

Študentka upravnih ved  in nova tekmovalka šova  MasterChef Slovenija nikoli ne vrže puške v koruzo. Kadar se zaprejo ena vrata, pogumno odpre druga …

Med šestajsterico tekmovalcev nove sezone MasterChef Slovenija prihaja energična in vedno nasmejana Maša Trubačev iz Cerknice. 21-letnica je v sebi dolgo nosila željo, da stopi v najbolj slavno kuhinjo, sedaj pa je končno zbrala pogum in si poklonila priložnost, da okusi vse tisto, kar je poprej spremljala iz domačega naslonjača.

Mašo sicer skozi življenje vodi motivacijska misel, ki pravi: »Nikoli ne vrzi puške v koruzo, prebij se na vrh, tam so zmagovalci.« To je tudi razlog, da se v času koronakrize ni sprijaznila z izgubo dela na banki, kjer je delala po študiju na Fakulteti za upravo.

»Situacija v zvezi s korono mi je preprečila nadaljnje delo na banki, tako da sedaj opravljam študentsko delo v proizvodnji. Vedno sem bila takšna, da sem pograbila za vsakršno delo, če mi je to lahko predstavljalo nek vir dohodka. Vedno pa sem si želela služiti s kuhanjem, z nečim, kar me res veseli. Zato sem zagrabila priložnost in naredila korak na tej poti,« je v predstavitvi pojasnila kuharska navdušenka, ki je svojo iznajdljivost in kreativnost že dokazala z odlično sprejeto spletno kuharsko delavnico MAŠA MEŠA, kjer je v kratkem času zapolnila vsa prosta mesta. Bravo, Maša!

Foto: POP TV

Zabava

Mati Manje Šernek (Kmetija) šokirana, ko je videla, s čim se sooča hči v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Tega njena mati ni pričakovala. To je sedaj povedala …

Manjo Šernek in tudi njeno mamo Cecilijo Shatz smo spoznali v šovu Ljubezen po domače.

Pisali smo že, kako je Cecilija odreagirala, ko je izvedela, da se je njena hči prijavila v šov Kmetija. Za revijo Lady pa je pojasnila tudi, da je bila presenečena, ko je videla, v kakšnih razmerah bo na posestvu živela njena hči.

»Moja princeska se bo znašla. Saj ste že v prvi oddaji videli, kako si je takoj priskrbela najboljše ležišče. Nimajo tekoče vode, a sem prepričana, da bo že našla kakšen potok ali jezerce, kjer se bo lahko umila in okopala. Kar zadeva hrano, ima zelo rada mleko, ki ga, kot kaže, imajo dovolj, pa jajc tudi, kakšna zelenjava se bo pa tudi našla. Verjamem, da ne bo lačna,« je dejala za omenjeno revijo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Karin razočarana nad Andreo. To je ugotovila

Objavljeno

V redu

Avtor

Je Andrea v resnici res takšna? Ste presenečeni nad tem njenim dejanjem?

Kot smo lahko videli, je gospodarica Nada na posestvo pripeljala kokošnjak s kokošmi. Skrb zanje je naložila družini, ki biva v hlevu, a jajca pripadajo družini, ki je v hiši.

Toda, kako bo družina v hiši vedela, koliko jajc so znesle?

Zdi se, da ne bodo dobili vseh jajc, Andrea, ki je še vedno glava družine, je zelo pretkana. Res je, da so njeni člani lačni, zato je njeno ravnanje popolnoma opravičeno.

A tudi tekmovalci iz hiše so opazili, da Andrea mogoče ne govori ves čas resnice, vsaj, kar se hrane tiče. Že zjutraj naj bi jim prinesla mleko, pa se je izgovorila, da ga je polila.

»Mi smo do sedaj mislili, da oni lažejo, kar se tiče Andree, ampak sedaj pa mogoče že tudi mi odkrivamo njen pravi obraz,« je pred kamero povedala Karin kar nekoliko razočarano.

Toda, mar ne bi vi ravnali podobno?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ste tudi vi opazili, da Andrea v hlevu spi sede? Izvedeli smo zakaj, verjemite, tudi vam se bo zasmilila

Objavljeno

V redu

Avtor

Če ste se tudi vi spraševali, zakaj tekmovalka pogosto spi v sedečem položaju, naslonjena na deske, vas bo ta odgovor zares prizadel.

Kot smo lahko videli, je glava družine Andrea, imela v zadnjem tednu hude težave. Pričela je krvaveti, bila je preslabotna, da bi sploh stala na nogah. Seveda so ji ostali člani družine pomagali, na pomoč pa ji je priskočila tudi produkcija šova, prinesli so ji majhen obrok, da je lahko vzela zdravila, po katerih se je nato počutila bolje.

Ste opazili, da je v teh dneh pogosto spala kar sede?

»Kadar imam takšne težave, spim v pol sedečem položaju, ker se tako bolje počutim, saj imam paralizirano desno nogo. Včasih se tudi težko dvignem in mi sedeči položaj pomaga,« je pojasnila in dodala, da jo v takšnem položaju tudi manj boli.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals