Kontaktirajte nas

Zabava

MasterChef: Študentko korona pahnila v proizvodnjo

Objavljeno

V redu

Študentka upravnih ved  in nova tekmovalka šova  MasterChef Slovenija nikoli ne vrže puške v koruzo. Kadar se zaprejo ena vrata, pogumno odpre druga …

Med šestajsterico tekmovalcev nove sezone MasterChef Slovenija prihaja energična in vedno nasmejana Maša Trubačev iz Cerknice. 21-letnica je v sebi dolgo nosila željo, da stopi v najbolj slavno kuhinjo, sedaj pa je končno zbrala pogum in si poklonila priložnost, da okusi vse tisto, kar je poprej spremljala iz domačega naslonjača.

Mašo sicer skozi življenje vodi motivacijska misel, ki pravi: »Nikoli ne vrzi puške v koruzo, prebij se na vrh, tam so zmagovalci.« To je tudi razlog, da se v času koronakrize ni sprijaznila z izgubo dela na banki, kjer je delala po študiju na Fakulteti za upravo.

»Situacija v zvezi s korono mi je preprečila nadaljnje delo na banki, tako da sedaj opravljam študentsko delo v proizvodnji. Vedno sem bila takšna, da sem pograbila za vsakršno delo, če mi je to lahko predstavljalo nek vir dohodka. Vedno pa sem si želela služiti s kuhanjem, z nečim, kar me res veseli. Zato sem zagrabila priložnost in naredila korak na tej poti,« je v predstavitvi pojasnila kuharska navdušenka, ki je svojo iznajdljivost in kreativnost že dokazala z odlično sprejeto spletno kuharsko delavnico MAŠA MEŠA, kjer je v kratkem času zapolnila vsa prosta mesta. Bravo, Maša!

Foto: POP TV

Zabava

Genij Luka si je želel le slave – se mu je želja uresničila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Čeprav si je Luka Deranja zelo prizadeval za zmago v šovu Lepotice in geniji, je na koncu dejal, da mu več kot denarna nagrada pomeni slava.

Luka Deranja obožuje raznolika televizijska tekmovanja in ne skriva, kako zelo si želi slave. Kot je za medije pojasnil po koncu šova Lepotice in geniji, mu je bilo zelo všeč, ker so ga ljudje na ulici nenehno ustavljali.

»Pred finalom so me spraševali ‘Kdo je zmagal?’, danes pa mi rečejo: ‘Morala bi vidva zmagati!’ Sicer se vse od začetka predvajanja oddaje samo smejem in šaljivo klepetam z ljudmi, ki jih niti ne poznam, pa tudi kar naprej sem v novicah. Življenje je lepo. Bilo bi še lepše, če bi prejel kakšno poslovno ponudbo, a to je druga stvar,« je za 24sata povedal Luka.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nina Radi sedaj povedala takšno resnico o zvezi z Ambrožem. Vau, to pa je lepo presenečenje!

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponovno sta skupaj, Nina pa je za javnost razkrila nekaj podrobnosti …

Zagotovo najbolj gledana Instagram zgodba je bila včeraj zgodba Nine Radi in Ambroža Vahna Kralja. Razkrila sta, da sta skupaj jedla večerjo, iz tega smo lahko sklepali, da sta se uspela pogovoriti in da sta dala ljubezni še eno možnost.

Kot poročajo danes Slovenske novice, pa je Nina zanje pojasnila: »Kot sem že omenila, sva si vzela čas, da sva vsak pri sebi razčistila neke stvari in razmislila o skupni prihodnosti, ki sva jo že prej začrtala. Ljubezni je težko nasprotovati in, ja, lahko potrdim, da sva ponovno skupaj.«

To nas je zares zelo razveselilo. Naj živi ljubezen!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veliko presenečenje: Je genij Karlo razdelil denarno nagrado?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zmagovalec šova Lepotice in geniji je imel z denarjem nekoliko drugačne načrte. Nekdanji brezdomec ni mislil zgolj nase …

Ko so Karla po zmagi v šovu Lepotice in geniji povprašali, kaj bo naredil z nagrado, ki si jo deli s sotekmovalko Heleno, sprva ni znal ubesediti svojih misli, saj se mu je vse skupaj zdelo preveč neverjetno, da bi bilo lahko resnično. A nagrada je bila še kako različna, pred mladim genijem pa možnost, da si uresniči tudi kakšno bolj skrito željo.

Sotekmovalka Helena je kot velika ljubiteljica potovanj razkrila, da bo svoj del nagrade namenila odkrivanju sveta, kar se je zdelo zanimivo tudi Karlu, ki je v izjavi sprva dejal, da se bo tudi sam odpravil na potovanje. A to ni bilo vse, ko je zbral misli, je na plan prišel Karlo, ki misli tudi na ljudi okoli sebe. Nekdanji brezdomec je tako dejal, da bo denar delil s svojimi dragimi, namenil pa ga bo tudi tistim, za katere meni, da ga bolj potrebujejo.

Neverjeten fant, tale Karlo, kajne?

Foto: Nova TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals