Connect with us

Zanimivosti

Saša Lendero delila iskrene misli o življenju

Objavljeno

on

Spregovorila je o življenju, o dnevih, ko je njen urnik prenatrpan in o tem, da jutra niso njen najboljši del dneva.

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki smo jo lahko spremljali tudi v zelo gledani zabavni glasbeni oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, je vedno nasmejana. Zdi se, da prav v vsaki situaciji zna ohraniti pozitivne misli in pogumno stopa dalje.

Tokrat je s svojo objavo na družbenem omrežju potolažila mnoge, ki so v teh dneh slabo razpoloženi, imajo depresivne misli in morda ne vidijo izhoda. S svojimi besedami jih je ohrabrila.

»Jutra niso ravno moj najljubši čas dneva. Še posebno, kadar je dan poln obveznosti in preračunavanja časa in nalog. Pa vseeno – čisto vsak dan je izziv, nova priložnosti in novo darilo. To vedo predvsem ljudje, ki niso zdravi in zanje dnevi življenja niso več povsem samoumevni. Zato, dobro jutro in lep dan vsem, sonček nas bo pa tudi kmalu spet pobožal. Do takrat pa le bodimo hvaležni za vsak dan, pa čeprav kdaj pa kdaj morda ni najlažji. Objem vsem!,« je zapisala in dodala zelo lepo fotografijo, iz katere se smehlja.

Mnogi so se ji za njene spodbudne besede zahvalili in zapisali, da se strinjajo. Pa vi, se strinjate z napisanim?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals