Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Lendero delila iskrene misli o življenju

Objavljeno

V redu

Spregovorila je o življenju, o dnevih, ko je njen urnik prenatrpan in o tem, da jutra niso njen najboljši del dneva.

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki smo jo lahko spremljali tudi v zelo gledani zabavni glasbeni oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, je vedno nasmejana. Zdi se, da prav v vsaki situaciji zna ohraniti pozitivne misli in pogumno stopa dalje.

Tokrat je s svojo objavo na družbenem omrežju potolažila mnoge, ki so v teh dneh slabo razpoloženi, imajo depresivne misli in morda ne vidijo izhoda. S svojimi besedami jih je ohrabrila.

»Jutra niso ravno moj najljubši čas dneva. Še posebno, kadar je dan poln obveznosti in preračunavanja časa in nalog. Pa vseeno – čisto vsak dan je izziv, nova priložnosti in novo darilo. To vedo predvsem ljudje, ki niso zdravi in zanje dnevi življenja niso več povsem samoumevni. Zato, dobro jutro in lep dan vsem, sonček nas bo pa tudi kmalu spet pobožal. Do takrat pa le bodimo hvaležni za vsak dan, pa čeprav kdaj pa kdaj morda ni najlažji. Objem vsem!,« je zapisala in dodala zelo lepo fotografijo, iz katere se smehlja.

Mnogi so se ji za njene spodbudne besede zahvalili in zapisali, da se strinjajo. Pa vi, se strinjate z napisanim?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals