Domov Življenjski Stil Teh 5 modnih dodatkov nikar ne uporabljajte več

Teh 5 modnih dodatkov nikar ne uporabljajte več

Še nedavno so bili ti modni dodatki nujni za vse ljubiteljice mode, sedaj pa je čas, da jih odstranite iz svoje garderobne omare, saj se boste z njimi le še osmešile.

Moda se menja svetlobno hitro. In če je bil še pred nekaj meseci nek modni dodatek nujen, je danes lahko že obremenjujoč. Da letošnje poletje ne boste naredile napake, si preberite, katere modne dodatke, ki so bili še lani top, nujno odstranite iz svoje omare.

Mini očala

Še lansko leto so mini očala zasedala prva mesta med modnimi dodatki, upreti se jim nista mogli niti Rihanna in Ariana Grande, letos pa so popolnoma iz mode. Modni strokovnjaki svetujejo večja očala.

Bomber jakna

Kar nekaj let so bile tako imenovane bomber jakne zelo modne. Bile so vseh barv, različnih modnih krojev, navduševale so v kombinaciji s kavbojkami. A sedaj je čas, da se od njih poslovimo. Letos prihajajo bolj elegantne jakne.

Torbice za okrog pasu

Moda, ki je bila zelo priljubljena konec devetdesetih let, se je lansko pomlad in poletje poskušala vrniti. A neuspešno. Torbice za okrog pasu so pozabljene, namesto njih pa je čas za elegantne in ženstvene torbice.

PVC obutev

Plastične sandale, ki so lansko leto poskušale izboriti prva mesta med top modo so pozabljene. Nič več jih ne obujte.

Oblačila modnih znamk

Vrhunske modne znamke oblačil so bile na vseh kosih še nekaj let nazaj dobro vidne. Ime modne znamke je bilo dobro vidno tako na modnih dodatkih kot tudi na oblačilih. Sedaj so v ospredju enobarvne majice, ki ne razkrivajo oblikovalca. Prevladujejo bele barve.

Foto: Shutterstock